Χωρίς τον κόσμο του και αρκετούς ποδοσφαιριστές στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ!

Τούμπα

i

© Intime

Χωρίς τον κόσμο του και αρκετούς ποδοσφαιριστές στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της και τα δεδομένα για όσους παίκτες θα λείψουν από τον αγώνα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (28/2, 20:00), με τον επίσημο Δικέφαλο να ενημερώνει τον κόσμο του πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους των δύο ομάδων, λόγω των προβλημάτων στατικότητας στις περισσότερες κερκίδες του Δημοτικού σταδίου.

Υπενθυμίζεται ότι για την αναμέτρηση ο Πανσερραϊκός ενημέρωσε ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων, λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου».

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Δικέφαλος στο ματς με τον Πανσερραϊκό θα έχει σημαντικές απουσίες, αφού εκτός αγώνα είναι σίγουρα οι Μεϊτε και Κουλιεράκης που θα εκτίσουν τις ποινές τους μιας και έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Τάισον Φρέντα που έχει ενοχλήσεις.

Σαφώς εκτός αγώνα είναι και ο Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, που όλα δείχνουν πως υποφέρει από θλάση τρίτου βαθμού με τον Δικέφαλο να περιμένει ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, που επέστρεψε από το Copa Africa με σοβαρό μυϊκό τραυματισμό.

Όσον αφορά τον Ράχμαν Μπάμπα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα των Σερρών, ενώ εκτός είναι και ο Γιάννης Μιχαηλίδης λόγω μυϊκού τραυματισμού.