Μια ανάσα από την παραμονή ο Κεντζιόρα-Τι συμβαίνει με Αντόνιο

Κεντζιόρα

i

©intime

Μια ανάσα από την παραμονή ο Κεντζιόρα-Τι συμβαίνει με Αντόνιο

Μάνος Τσαλγατίδης 13:05 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 26.02.2024

Πώς έχουν οι υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ ως δανεικοί.

Στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Κεντζιόρα φαίνεται πως έπεισε τους πάντες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το καλοκαίρι θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο ως ελεύθερος!

Ο διεθνής Πολωνός παίζει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, από την οποία, όμως, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Ο Πολωνός είναι ευχαριστημένος στη Θεσσαλονίκη και απομένει η τελική συζήτηση με τον ΠΑΟΚ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού η απόφαση στην Τούμπα είναι υπέρ της παραμονής του.

Μάλιστα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήδη έχει κάνει θετική εισήγηση για την παραμονή του ποδοσφαιριστή και όλα φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους.

Αντίθετα, δύσκολη είναι η υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο. Η οψιόν αγοράς είναι στα 7 εκατομμύρια, τα χρήματα που έδωσε η Λάτσιο στη Σαχτάρ για να τον αποκτήσει.

Αυτή τη στιγμή στην Τούμπα έχει ανοίξει η συζήτηση για τον Βραζιλιάνο και αυτό που μένει είναι να εισηγηθεί σχετικά ο Λουτσέσκου, αφού πρώτα τσεκάρει τον Μάρκος Αντόνιο, καθώς στο επόμενο διάστημα θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο.

Ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ κι εφόσον παρθεί η σχετική απόφαση, θα ανοίξει η συζήτηση με τη Λάτσιο για το ποσό της αγοράς (ή ακόμη και για παράταση του δανεισμού). Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο το σκεπτικό του Δικεφάλου είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν λόγω του μυϊκού τραυματισμού και έτσι οι «ασπρόμαυροι» θα θελήσουν να πατήσουν πάνω σε αυτό και στόχος είναι κυρίως να γίνει μια παράταση του δανεισμού.