Η αγκαλιά του Πογέτ στον Κωνσταντέλια (vid)

Πογέτ - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Η αγκαλιά του Πογέτ στον Κωνσταντέλια (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:09 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 09.10.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ, τον υποδέχτηκε με μία αγκαλιά.

Επιστροφή στην δράση για την Εθνική Ελλάδας, η οποία έχει μπροστά της δύο «τελικούς» κόντρα σε Ιρλανδία και Ολλανδία με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί (9/10) οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση και είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις κλήσεις για αυτές τις δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις ξεχωρίζει η επιστροφή του Γιάννη Κωνσταντέλια. Η απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να μην τον καλέσει τον προηγούμενο μήνα για τα ματς κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ είχε σηκώσει... θύελλα αντιδράσεων.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου είχε αναφερθεί στο θέμα που είχε προκύψει με τη μη κλήση του στην Εθνική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αυτά είναι επιλογές του προπονητή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω, αυτός ξέρει ποιους θα πάρει και γιατί. Εγώ είμαι πρόθυμος οποιαδήποτε στιγμή να πάω».

Αυτήν τη φορά ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις και σήμερα τον πρωί τον υποδέχτηκε με μία θερμή αγκαλιά, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Πογέτ: «Καλώ τους παίκτες που θα με βοηθήσουν να νικήσω, γιατί αποσύρθηκε ο Φορτούνης»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» παραχωρώντας συνέντευξη στη «Sun», εξήγησε τα κριτήριά του στις κλήσεις του, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τους λόγους που ο Κώστας Φορτούνης αποσύρθηκε από τη «γαλανόλευκη», αλλά και στο γιατί δεν καλεί τον Τάσο Δουβίκα που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη Θέλτα

Για την κριτική των επιλογών του στις κλήσεις και τον Κώστα Φορτούνη: «Έχω μιλήσει στο παρελθόν για τις αποφάσεις μου στην Ελλάδα. Όταν βλέπετε την αρνητικότητα γύρω από την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, το ίδιο πράγματα συμβαίνει καις την Ελλάδα. Στις τελευταίες δύο αποστολές της Εθνικής, η πρώτη ερώτηση ήταν πάντα για τους παίκτες που δεν κλήθηκαν και ποτέ δεν με ρωτάνε για τους παίκτες που κάλεσα, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει το ποδόσφαιρο.

Η εξομολόγηση του Γκουστάβο Πογέτ στο Sportal: «Ολυμπιακός και Φορτούνης ήταν εξαιρετικοί απέναντί μου - Ο ίδιος ο Κώστας με πήρε τηλέφωνο»
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 09.10.2023

Η εξομολόγηση του Γκουστάβο Πογέτ στο Sportal: «Ολυμπιακός και Φορτούνης ήταν εξαιρετικοί απέναντί μου - Ο ίδιος ο Κώστας με πήρε τηλέφωνο»

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του μετά την... ιστορία με Κωνσταντέλια και Φορτούνη, πηγαίνει «Βόλτα με τον Μπουτς» και τα λέει όλα στο Sportal και τον Στέφανο Αβραμίδη σε μια μεγάλη συνέντευξη.

Υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για να αφήσεις παίκτες εκεί, αλλά τώρα ο Κώστας Φορτούνης αποσύρθηκε από την Εθνική ομάδα και ήταν εξαιρετικός μαζί μου γιατί με κάλεσε να μου πει τους λόγους τους – ήταν μια προσωπική απόφαση και πάντα θα στηρίζω τις αποφάσεις των ποδοσφαιριστών. Δεν μου αρέσει να πιέζω τους παίκτες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τη γνώμη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.