Το υπερήφανο ποστάρισμα του Κωνσταντέλια για το ντεμπούτο με την εθνική Ελλάδος (vids)

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Το υπερήφανο ποστάρισμα του Κωνσταντέλια για το ντεμπούτο με την εθνική Ελλάδος (vids)

Κώστας Τόπας 10:32 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 25.03.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος και το γεγονός αυτό τον γέμισε με υπερηφάνεια, όπως έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Μετά τις φοβερές εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Γκουστάβο Πογέτ να εκπροσωπήσει την εθνική Ελλάδος. Μάλιστα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε την ευκαιρία στο Φάρο κόντρα στο Γιβραλτάρ, να αγωνιστεί για πρώτη φορά  στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Πογέτ έριξε στην μάχη τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ στο 63ο λεπτό αντί του Δημήτρη Πέλκα κι έτσι έγινε ο 75ος παίκτης του ΠΑΟΚ που φοράει το εθνόσημο και ο τρίτος μικρότερος στην ιστορία του που έχει παίξει στην Ανδρών, μετά τον Χρήστο Τζόλη και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, εκφράζοντας τη χαρά του για το ντεμπούτο του.

«Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας & που εκπροσωπώ τη χώρα μου», έγραψε ο Κωνσταντέλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ τόσο οι συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο του Βορρά», όσο και ο επίσημος λογαριασμός του ΠΑΟΚ τον αποθεώνουν.