Κοντά σε ομάδα του MLS ο Ούγκο Γιορίς!

Κοντά σε ομάδα του MLS ο Ούγκο Γιορίς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιορίς θα αποχωρήσει για το MLS και την Los Angeles FC καθώς δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο Ούγκο Γιορίς είναι σχεδόν βέβαιο ότι αποχωρεί από την Τότεναμ!

Ο έμπειρος Γάλλος τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Ποστέκογλου, όντας μόνιμα εκτός αποστολής από τότε που ανέλαβε ως προπονητής των «σπιρουνιών» ο Ελληνοαυστραλός προπονητής. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα φύγει έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», o παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με την εθνική Γαλλίας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Los Angeles FC.

Ο Γάλλος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Τότεναμ, Λυών και Νίς αλλά με την Αγγλική ομάδα έχει με διαφορά τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, με τους Λονδρέζους έχει 444 συμμετοχές ενώ με την εθνική του ομάδα έχει επίσης γράψει ιστορία κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Ρομέρο - Στην αναζήτηση για νέο στόπερ η Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

16:05 - 27.12.2023

Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Ρομέρο - Στην αναζήτηση για νέο στόπερ η Τότεναμ

Η Τότεναμ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς αφού ο Κρίστιαν Ρομέρο θα μείνει εκτός για 4-5 εβδομάδες και κάπως έτσι η ομάδα του Λονδίνου είναι σε αναζήτηση για νέο κεντρικό αμυντικό.

Ο Γιορίς θα ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξαν πολλοί πρώην αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κιελίνι και πιο πρόσφατα ο Λουίς Σουάρεζ.