Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Ρομέρο - Στην αναζήτηση για νέο στόπερ η Τότεναμ
i

©Photo by Clive Rose/Getty Images

Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Ρομέρο - Στην αναζήτηση για νέο στόπερ η Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 16:05 - 27.12.2023

Η Τότεναμ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς αφού ο Κρίστιαν Ρομέρο θα μείνει εκτός για 4-5 εβδομάδες και κάπως έτσι η ομάδα του Λονδίνου είναι σε αναζήτηση για νέο κεντρικό αμυντικό.

Η Τότεναμ τη φετινή χρονιά έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τους τραυματισμούς. Στους ήδη αρκετούς τραυματίες ήρθε και προστέθηκε ο Κρίστιαν Ρομέρο, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετός καιρό. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός στόπερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι των «σπιρουνιών» με την Έβερτον και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έπαθε κάκωση μηριαίου, με τον χρόνο απουσίας του να είναι 4-5 εβδομάδες.

Η νέα απουσία στην άμυνα, αναγκάζει την Τότεναμ να αρχίσει την αναζήτηση για στόπερ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Άγγελος Ποστέκογλου. «Αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος δεν έχει σημασία. Πρέπει να είναι ο κατάλληλος παίκτης. 

Χρειαζόμαστε ακόμα έναν παίκτη σε αυτή τη θέση, ο οποίος θα δώσει βάθος και την ικανότητα να μπορούμε να κάνουμε αλλαγές», ήταν τα λόγια του Αυστραλού τεχνικού. 

Την ίδια ώρα εκτός παραμένει ο Μίκυ Φαν ντε Μπεν, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει τέλη Δεκεμβρίου. 

Η ομάδα του Λονδίνου έχει κάνει φτιάξει ένα σερί νικών, αφού σε τρεις αγώνες έχει ισάριθμα τρίποντα. Κάπως έτσι φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το κακό διάστημα που περνούσε, στο οποίο μετρούσε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. 

Απαράδεκτος Λένο έσπρωξε ball boy που καθυστερούσε να του δώσει την μπάλα: Απολογήθηκε στο κοινό της Μπόρνμουθ λίγα λεπτά μετά
PREMIER LEAGUE

09:39 - 27.12.2023

Απαράδεκτος Λένο έσπρωξε ball boy που καθυστερούσε να του δώσει την μπάλα: Απολογήθηκε στο κοινό της Μπόρνμουθ λίγα λεπτά μετά

Ο Μπερντ Λένο έγινε έξω φρενών με ένα ball boy που καθυστέρησε να του δώσει την μπάλα με αποτέλεσμα να τον σπρώξει, ωστόσο λίγα λεπτά μετά απολογήθηκε στο κοινό της Μπόρνμουθ.

Επόμενη αγωνιστική για τα «σπιρούνια» είναι με την Μπράιτον στις 28 Δεκεμβρίου εκτός έδρας, ενώ τελευταίο παιχνίδι για το 2023 είναι απέναντι στην Μπόρνμουθ στις 31 του μήνα στο Λονδίνο.