Μυστήριο με Γκουστάβο Πογέτ: «Έκλεισε» το μάτι στη Σάντερλαντ

O Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Μυστήριο με Γκουστάβο Πογέτ: «Έκλεισε» το μάτι στη Σάντερλαντ

Γιάννης Λιβανός • 17:41 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 20.12.2023

Μιλώντας στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk, ο Γκουστάβο Πογέτ αποκάλυψε πως θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει στη Σάντερλαντ μια μέρα και να ανταμώσει ξανά με τους φιλάθλους στις «Μαύρες Γάτες».

Ο Ουρουγουανός προπονητής του ομοσπονδιακού  συγκροτήματος της εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σε δηλώσεις του στην Βρετανική ιστοσελίδα newbettingsites.uk εμμέσως πλήν σαφώς «άνοιξε» γέφυρες επιστροφής στη Σάντερλαντ λέγοντας πως θα του άρεσε κάποια μέρα να επιστρέψει στον πάγκο της Αγγλικής ομάδας και να συναντήσει ξανά  τους εκπληκτικούς φιλάθλους στις «Μαύρες Γάτες».

Ο 56 χρονος προπονητής αναπολεί με αγάπη την εποχή που ήταν στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας της Σάντερλαντ, ενώ αποκάλυψε πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε τακτική επαφή με τον μέτοχο της Αγγλικής ομάδας, Χουαν Σαρτόρι. 

Να θυμίσουμε στο συγκεκριμένο σημείο πως ο  άλλοτε μέσος των Τσέλσι και Τότεναμ, Γκουτάβο Πογέτ, βρισκόταν στο τιμόνι της Σάντερλαντ  από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2015 όταν και απολύθηκε. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε κυρίως στο για ποιούς λόγους αντικατέστησε τον Πάολο Ντι Κάνιο στη Σάντερλαντ το μακρινό πια 2013.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ: «Όταν πήγα εκεί, μου ζήτησαν να κάνω δύο πράγματα: να κρατήσω τον σύλλογο στην Premier League, κάτι που έκανα με κάποιο τρόπο, και να κερδίσω τη Νιούκαστλ», είπε. «Στα πρώτα επτά παιχνίδια πήραμε έναν βαθμό. Στη συνέχεια χάσαμε από τη Σουόνσι, 4-0. Οκτώ παιχνίδια, ένας βαθμός. Ακολουθούσε η Νιούκαστλ εντός έδρας, κερδίσαμε 2-1. Αυτό ήταν, όλα άλλαξαν. Ήταν απίστευτο.

 Παίξαμε με τη Νιούκαστλ τρεις φορές εκείνη τη χρονιά, και την κέρδισα και τις τρεις. Πιστεύω ότι κάθε οπαδός της Σάντερλαντ θα ήταν εντάξει με αυτό, ήμασταν στην Premier League και νικούσαμε τη Νιούκαστλ κάθε φορά που παίζαμε. 

Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή», πρόσθεσε και συνέχισε: «Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω, προφανώς δεν μπορώ να πάω τώρα, αλλά έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και έναν από τους ιδιοκτήτες, τον Χουάν Σαρτόρι. Επικοινωνούμε μια φορά το μήνα. Αν λειτουργήσουν οι συγχρονισμοί, μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω»

Μήνυμα στήριξης του Μούντρικ στον Τρίπιερ μετά το Τσέλσι - Νιούκαστλ: «Μείνε δυνατός, μερικές φορές συμβαίνουν κι αυτά»
REST OF THE WORLD

08:20 - 20.12.2023

Μήνυμα στήριξης του Μούντρικ στον Τρίπιερ μετά το Τσέλσι - Νιούκαστλ: «Μείνε δυνατός, μερικές φορές συμβαίνουν κι αυτά»

Ο Μιχάιλο Μούντρικ με ένα προσωπικό μήνυμα στον Κιέραν Τρίπιερ, του είπε να μείνει δυνατός, μετά το λάθος που έκανε στο γκολ ισοφάρισης της Τσέλσι και τη χαμένη εκτέλεση στη διαδικασία των πέναλτι.

Να θυμίσουμε κάπου έδω, πως η Σάντερλαντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Νιουκάστλ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια, αυτόν τον Ιανουάριο, όταν και θα την φιλοξενήσει για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Στάδιο του φωτός» το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024.