Απίστευτο σκηνικό στο Stamford Bridge: Οπαδός της Τσέλσι έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ πανηγυρίζοντας (vid)

Απίστευτο σκηνικό στο Stamford Bridge: Οπαδός της Τσέλσι έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ πανηγυρίζοντας (vid)

Δημήτρης Χούπης 08:33 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 20.12.2023

Ένα τρελό σκηνικό έλαβε μέρος στο Stamford Bridge, με έναν οπαδό της Τσέλσι να πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, Μάρτιν Ντουμπράφκα πανηγυρίζοντας.

Σε ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι η Τσέλσι πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Carabao Cup, επικρατώντας της Νιούκαστλ με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.). 

Το σκορ για την ομάδα του Έντι Χάου το άνοιξε ο Κάλουμ Ουίλσον, ο οποίος μετά από λάθος του Μπαντιασίλ έκανε με εξαιρετικό τελείωμα το 1-0 και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «καρακάξες» θα επικρατήσουν, οι «μπλε» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα στο 90+2' μετά από λάθος γύρισμα του Κιέραν Τρίπιερ, ο Μιχάιλο Μούντρικ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-1 για την Τσέλσι, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι. 

Οργή στην Αγγλία με τον Μαρτίνες: «Είναι απλά ηλίθιος, είναι μία ντροπή»
PREMIER LEAGUE

13:36 - 19.12.2023

Οργή στην Αγγλία με τον Μαρτίνες: «Είναι απλά ηλίθιος, είναι μία ντροπή»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του ποδοσφαίρου στις μέρες μας. Στο πρόσφατο παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Μπρέντφορντ, ενεπλάκη για άλλη μια φορά σε μια αμφιλεγόμενη φάση στα τελευταία λεπτά. Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί και ο Μαρτίνες άρπαξε από τη φανέλα τον Νιλ Μόπεϊ, επιθετικό της Μπρέντφορντ, για να τον σηκώσει από το έδαφος, ενώ εκείνος διαμαρτυρόταν στον επόπτη.

Το τέρμα πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τους παίκτες όσο και από τους οπαδούς. Μόνο που ένας εξ αυτών το παράκανε, αφού εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, Μάρτιν Ντουμπράφκα για να τον πικάρει. Ο Σλοβάκος μάλιστα εκείνη την ώρα έδειξε τη δυσαρέσκειά του σηκώνοντας απελπισμένα τα χέρια.