Ο απίθανος λόγος που ο Χάου ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Νιουκάστλ

Ο απίθανος λόγος που ο Χάου ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας 14:27 - 19.12.2023

Ο Έντι Χάου ακύρωσε τo χριστουγεννιάτικο πάρτι της Νιουκάστλ, επειδή οι παίκτες του είναι πολύ απασχολημένοι παίζοντας παιχνίδια αυτό το διάστημα. ‌

Η Νιούκαστλ μετά τον αποκλεισμό από το Champions League την περασμένη εβδομάδα, στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «καρακάξες» μπαίνουν στην περίοδο των Χριστουγέννων με ένα σετ απαιτητικών αγώνων, που ξεκινά σήμερα (19/12) καθώς ταξιδεύουν στην Τσέλσι για τον προημιτελικό του Carabao Cup.

Η Νιούκαστλ, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση στον πίνακα της Premier League, στη συνέχεια συνεχίζει την εκστρατεία της στο πρωτάθλημα στις 23 Δεκεμβρίου όταν θα αντιμετωπίσει τη Λούτον πριν υποδεχτεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ την Boxing Day. Με αφορμή τους αγώνες της Νιουκάστλ σε δύο διοργανώσεις, ο Έντι Χάου αποφάσισε να ακυρώσει το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι, επικαλούμενος ένα φορτωμένο πρόγραμμα.

«Χριστουγεννιάτικο πάρτι; Ντύνεστε υπερήρωες; Ελπίζω σίγουρα όχι. Αν είναι, μου είναι άγνωστο,» είπε μέσω της Mirror. «Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για ένα πάρτι όπως αυτό ελπίζω. Θέλουμε νίκες, θέλουμε τον ανταγωνισμό. 

Εκλεψαν το σπίτι του Ντε Μπρόινε, αλλά ο Βέλγος αποφάσισε να μείνει στη Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει στη δράση (vid)
PREMIER LEAGUE

13:28 - 19.12.2023

Εκλεψαν το σπίτι του Ντε Μπρόινε, αλλά ο Βέλγος αποφάσισε να μείνει στη Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει στη δράση (vid)

Η οικογένεια του Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος και ο Βέλγος, που πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις της Σίτι, αποφάσισε να μείνει στην ομάδα του, με σκοπό την πιθανή επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Θέλουμε τον ενθουσιασμό της πρόκλησης για τρόπαια. Εκεί πρέπει να είμαστε, όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον. Ο Ιανουάριος ακούγεται καλός μήνας, ακούγεται πολύ διασκεδαστικός, ανυπομονώ για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.