Εκλεψαν το σπίτι του Ντε Μπρόινε, αλλά ο Βέλγος αποφάσισε να μείνει στη Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει στη δράση (vid)

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

PrtScr

Εκλεψαν το σπίτι του Ντε Μπρόινε, αλλά ο Βέλγος αποφάσισε να μείνει στη Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει στη δράση (vid)

Κώστας Τόπας 13:28 - 19.12.2023

Η οικογένεια του Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος και ο Βέλγος, που πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις της Σίτι, αποφάσισε να μείνει στην ομάδα του, με σκοπό την πιθανή επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν η κύρια... καινοτομία στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι την Δευτέρα (18/12), στη Σαουδική Αραβία, μια μέρα πριν από τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

Αυτή η επιστροφή έγινε αφού ο Ντε Μπρόινε έλαβε ανησυχητικά νέα από το Βέλγιο, όπου η έπαυλή του έγινε στόχος ληστείας. Η οικογένεια του 32χρονου δεν ήταν παρούσα στο σημείο τη στιγμή της ληστείας και αργότερα η σύζυγός του, Μισέλ Λακρουά, ήταν αυτή που κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Αξιωματούχος της τοπικής Εισαγγελίας, που επικαλείται η «Daily Mirror», εξήγησε τι συνέβη: «Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ήταν κυρίως κλεμμένα κοσμήματα. Θα διερευνήσουμε τις κάμερες παρακολούθησης και θα μιλήσουμε με τους γείτονες, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές ποιοι είναι οι δράστες του εγκλήματος.»

Ωστόσο, ο Ντε Μπρόινε αποφάσισε να μην επιστρέψει στην πατρίδα του και να μείνει με την υπόλοιπη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς πλησιάζει η επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο.