Μήνυμα στήριξης του Μούντρικ στον Τρίπιερ μετά το Τσέλσι - Νιούκαστλ: «Μείνε δυνατός, μερικές φορές συμβαίνουν κι αυτά»

Μήνυμα στήριξης του Μούντρικ στον Τρίπιερ μετά το Τσέλσι - Νιούκαστλ: «Μείνε δυνατός, μερικές φορές συμβαίνουν κι αυτά»

Δημήτρης Χούπης 08:20 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 20.12.2023

Ο Μιχάιλο Μούντρικ με ένα προσωπικό μήνυμα στον Κιέραν Τρίπιερ, του είπε να μείνει δυνατός, μετά το λάθος που έκανε στο γκολ ισοφάρισης της Τσέλσι και τη χαμένη εκτέλεση στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Τσέλσι επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.) της Νιούκαστλ για τα προημιτελικά του Carabao Cup και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε ο Μιχάιλο Μούντρικ να σκοράρει στο 90+2' μετά από ένα λάθος του Κιέραν Τρίπιερ

Συγκεκριμένα ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας στην προσπάθειά του να στείλει την μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακα της ομάδας, Ντουμπράφκα, έκανε λάθος και ο Ουκρανός το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 1-1 για τους «μπλε». Ωστόσο στη διαδικασία των πέναλτι ο Τρίπιερ ήταν άστοχος, αποτελώντας τον «μοιραίο» παίκτης της Νιούκαστλ

Μετά τον αγώνα ο Μούντρικ λοιπόν έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα στο instagram του πρώην μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, λέγοντάς του να μείνει δυνατός. Ενώ τόνισε πως αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. «Κιέραν απλά θέλω να σου πω να μείνει δυνατός, μερικές συμβαίνουν κι αυτά, αλλά γνωρίζω ότι είσαι δυνατός ποδοσφαιριστής ό,τι και να συμβεί», ήταν συγκεκριμένα το μήνυμα του Ουκρανού. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα του Λονδίνου προκρίνεται στα ημιτελικά του Carabao Cup μέσα σε δύο χρόνια, αφού πέρσι είχε αποκλειστεί στη φάση των «32» από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ενώ τη σεζόν 2021-22 είχε φτάσει μέχρι και τον τελικό, στον οποίο είχε γνωρίσει την ήττα από τη Λίβερπουλ στη διαδικασία των πέναλτι.