Κοντά στις πρώτες του μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Ζοσέ Μπότο-Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Κοντά στις πρώτες του μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Μέσος και εξτρέμ είναι προ των πυλών της Τούμπας, καθώς ο ΠΑΟΚ κινείται στη μεταγραφική αγορά

Το... μεταγραφικό νερό έχει αρχίσει να μπαίνει στο αυλάκι για τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να κλείσει του δύο από τους τρεις παίκτες που ζήτησε σε πρώτη φάση ο Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Πριν περίπου μια εβδομάδα, Λουτσέσκου και ιδιοκτησία συμφώνησαν να αποκτηθούν σε πρώτη φάση και μέχρι τις 22/6 ένας χαφ σε παραγωγική ηλικία, ένας εξτρέμ κι ένας επιθετικός. 

Όπως φαίνεται λοιπόν οι δύο πρώτοι είναι προ των πυλών!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε ένα μέσο με ενέργεια-ένταση και εμπειρία σε καλή ηλικία, αυτός ο παίκτης έχει βρεθεί και οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από καλές ακαδημίες, έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, προέρχεται από μια καλή και γεμάτη σεζόν, πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτές τις ώρες ο Δικέφαλος είναι σε επαφές με την ομάδα, στην οποία ανήκει.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, την υπόθεση του οποίου ο ΠΑΟΚ τρέχει με μυστικότητα, ανήκει σε ομάδα, η οποία τον παραχωρεί και αυτές τις ώρες η συζήτηση έχει πάει στο αν ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς ή ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει από τώρα σε αγορά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο παίκτης αποκτηθεί, θα πρόκειται για προσθήκη πρώτης γραμμής για τα χαφ του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Κούρτιτς στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο δεύτερος παίκτης που ζήτησε ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι ένας winger. Με δεδομένο ότι στο ρόστερ υπάρχουν ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον και ο Νάρεϊ, με τον τρίτο να προέρχεται από μια περιπέτεια της υγείας τους και να αποτελεί ερωτηματικό το σε τι κατάσταση θα επιστρέψει.

Ο παίκτης που εξετάζει και μιλά ο ΠΑΟΚ είναι από πρωτάθλημα... δεύτερης ταχύτητας, στα ηλικιακά δεδομένα που έθεσε ο προπονητής του Δικεφάλου (μεταξύ 26-29), με αγωνιστικό προφίλ που μοιάζει αρκετά με αυτό του Κάλεντ Νάρεϊ, μόνο που αυτός παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά.

Και στην περίπτωση αυτή, έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, καθώς ανήκει σε ομάδα και εκφράζεται η πεποίθηση ότι μέσα στην εβδομάδα η υπόθεση θα έχει κλείσει θετικά και ο παίκτης θα αποκτηθεί.