Κόουλμαν: «Και μέχρι το πρωί να παίζαμε, με αυτόν τον διαιτητή θα χάναμε»

Κρις Κόουλμαν

i

© Intime

Κόουλμαν: «Και μέχρι το πρωί να παίζαμε, με αυτόν τον διαιτητή θα χάναμε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:30 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 29.09.2023

Ο Κρις Κόουλμαν εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις του διαιτητή στο ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρόμητου επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου στην «Opap Arena», με φόντο την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 31' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ατρόμητος απάντησε με το ίδιο νόμισμα. 

Ο Αντζιέλσκι βγήκε τετ α τετ αλλά γκρεμίστηκε στην περιοχή από τον Σιντιμπέ. Ο μπακ της ΑΕΚ αποβλήθηκε και ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέβαλε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα στο 89ο λεπτό (1-1). Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κρις Κόουλμαν εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις του διαιτητή στο ΑΕΚ-Ατρόμητος. Επίσης ο 53χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στα στοιχεία που διαφοροποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος: 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουαλός τεχνικός: 

«Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη. Όταν έχεις να παίξεις κόντρα στην ΑΕΚ περιμένεις πίεση. Δείξαμε σθένος, μαχητικότητα, κερδίσαμε μονομαχίες και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου». 

Όσον αφορά τα στοιχεία που διαφοροποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος: «Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, πρέπει να περιμένεις πίεση, ήμασταν δυνατοί, κερδίσαμε μονομαχίες, κάναμε αρκετά σήμερα για να πάρουμε έναν πόντο, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».