Η συγκινητική ιστορία για τον άγνωστο παίκτη της Κοπεγχάγης (vid)

Η συγκινητική ιστορία για τον άγνωστο παίκτη της Κοπεγχάγης (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:17 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 27.04.2024

Η ταυτότητα του άγνωστου παίκτη που η Κοπεγχάγη παρουσίασε στα αποδυτήριά της πριν τον αγώνα του πρωταθλήματος με την Σίλκεμποργκ έγινε γνωστή.

Αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/4) η ταυτότητα του άγνωστου παίκτη που η Κοπεγχάγη παρουσίασε στα αποδυτήριά της πριν τον αγώνα του πρωταθλήματος με την Σίλκεμποργκ.

Ο λόγος για τον Νιλς Ντάμγκαρντ. Ο Ντάμγκαρντ είναι ένα παιδί το οποίο γεννήθηκε με Adams Oliver. Αυτό σημαίνει ότι γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και μόνο το μισό δεξί πόδι του.

Το μεγάλο όνειρο του μικρού παιδιού είναι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτό το όνειρο ο σύλλογος από τη Δανία το έκανε πραγματικότητα.

Μάλιστα οι οπαδοί της Κοπεγχάγης και και όχι μόνο αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο Νιλς Ντάμγκαρντ, το όνομα του οποίου δεν είχαν ακούσει ξανά, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με το ερώτημα «Ποιος είναι ο Νιλς». Την απάντηση έδωσε ο σύλλογος μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, το οποίο αποκάλυψε την συγκινητική ιστορία του μικρού παιδιού.  

Δείτε το σχετικό βίντεο: