Η Γουέστ Μπρομ «έδεσε» τον Κορμπεράν μέχρι το 2027
i

Κάρλος Κορμπεράν/©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Η Γουέστ Μπρομ «έδεσε» τον Κορμπεράν μέχρι το 2027

Κώστας Τόπας 08:27 - 08.02.2023

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 έβαλε ο Κάρλος Κορμπεράν με την Γουέστ Μπρομ, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League.

Η Γουέστ Μπρομ που αγωνίζεται στην Championship προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τεχνικό ως το καλοκαίρι του 2027, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να το αποδέχεται και το deal να ανακοινώνεται. O Kάρλος Κορμπεράν έχει καταφέρει να βάλει σε τροχιά Play Off την ομάδα του από εκεί που έδινε μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο 39χρονος κόουτς έχει κερδίσει 10 από τα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος ως επικεφαλής των «baggies».

Παρά το «πρέσινγκ» της Λιντς η οποία ήθελε στην τεχνική ηγεσία της τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Κορμπεράν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γουέστ Μπρομ.

«Απόλαυσα τον χρόνο μου στη Γουέστ Μπρομ και είμαι χαρούμενος που συμφώνησα για την επέκταση του συμβολαίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το επιτελείο μου, τους παίκτες και τους φανταστικούς υποστηρικτές μας για τη βοήθειά τους στο να είναι ο χρόνος μου εδώ τόσο θετικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κορμπεράν.