Λιντς: Tο «διαζύγιο» με τον Μαρτς και η αρνητική απάντηση του Ραούλ
i

Κάρλος Κορμπεράν / ©intime

Λιντς: Tο «διαζύγιο» με τον Μαρτς και η αρνητική απάντηση του Ραούλ

Sportal newsroom 14:01 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 07.02.2023

Ο Τζέσι Μαρτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λιντς, που ψάχνει τον διάδοχό του. «Όχι» είπε ο Ραούλ σε πρόταση των Άγγλων, σύμφωνα με την «As». Κορμπεράν και Ποστέκογλου στο… κάδρο.

Η πρόσφατη ήττα (1-0) στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ προκάλεσε αναταράξεις στη Λιντς, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να απολυθεί ο Τζέσι Μαρτς. Στον ένα χρόνο που βρέθηκε στον πάγκο της ο Αμερικάνος τεχνικός, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Μαρσέλο Μπιέλσα, δεν κατάφερε να βελτιώσει δραστικά την εικόνα της ομάδας του, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η Λιντς να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Η διοίκηση της ομάδας του «Έλαντ Ρόουντ» έχει ξεκινήσει ήδη να αναζητεί τον διάδοχο του Μαρτς και όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «As» χτύπησε και την πόρτα του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ. Ο τελευταίος, που βρίσκεται στον πάγκο της δεύτερη ομάδας των «μερένχες» από το 2019, απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί τώρα στην Αγγλία, επειδή δεν θέλει να αφήσει τη… δουλειά στη μέση, με δεδομένο πως τα πιτσιρικά της Ρεάλ παλεύουν για την άνοδό τους στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έτσι, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στο «νησί», ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Γουέστ Μπρόμιτς, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο της Λιντς. Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και το όνομα του προπονητή της Σέλτικ, Άνγκε Ποστέκογλου.