Κοτάρσκι: «Θα είμαστε καλύτεροι και θα προκριθούμε»
i

©intime

Κοτάρσκι: «Θα είμαστε καλύτεροι και θα προκριθούμε»

Μάνος Τσαλγατίδης 20:49 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 07.03.2024

Αισιόδοξος φάνηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι για τα ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη και θα προκριθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μαξιμίρ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου με τον Κροάτη κίπερ να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι η ομάδα που θα προκριθεί,  ενώ σημείωσε ότι ο Δικέφαλος ξέρει τα αδύναμα σημεία της Ντιναμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοτάρσκι:

Για το ότι καλείται να στεναχωρήσει τους συμπατριώτες του:

«Είμαι επαγγελματίας αύριο είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, παίζω για το κλαμπ και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτή είναι η προσέγγιση μου».

Για αν του δίνει κίνητρο ότι παίζει στην Κροατία και ένα σχόλιο για την κλήση του στην εθνική:

«Είναι ωραίο να είσαι εδώ, στο σπίτι μου, φέρνει κάποια συναισθήματα. Ωστόσο, όχι κάτι ιδιαίτερο. Για την εθνική είναι τιμητικό και είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτή η κλήση. Ήταν μια όμορφη εβδομάδα για εμένα, αλλά έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες έως τότε, οπότε εγώ δουλεύω σκληρά για τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για τη διαφορά του αγώνα με την Χάιντουκ και αυτόν με την Ντιναμό:

«Δεν είναι καλό να συγκρίνουμε τα 2 ματς, ήμασταν μια νέα ομάδα τότε, δεν θα είναι ίδια ματς. Θα είναι άλλο παιχνίδι, σεβόμαστε την Ντιναμό, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και την ποιότητα μας».

Γιακίροβιτς: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε χώρους, το μεγαλύτερο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας»
CONFERENCE LEAGUE

20:30 - 06.03.2024

Γιακίροβιτς: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε χώρους, το μεγαλύτερο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας»

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, αποθέωσε τον Γιάννη Κωνσταντέλια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να αφήσουν ελεύθερους χώρους στους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για το τι ανάλυση έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ στην Ντιναμό:

«Όπως είπα δεν θα είναι καλό να πούμε κάτι, έχουμε κάνει την ανάλυση μας, έχουμε κάνει την ανάλυση μας. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θα είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε»