Κουέστα στο Sportal: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου η φάση με τον Μπουχαλάκη» (vid)
i

Χουλιάν Κουέστα / © Intime

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κουέστα στο Sportal: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου η φάση με τον Μπουχαλάκη» (vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 21:05 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 13.01.2023

Η ρεβάνς Κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου και η αξέχαστη φάση με τον Μπουχαλάκη είναι χαραγμένη στη μνήμη του Χουλιάν Κουέστα. Μια μικρή γεύση από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Ισπανού γκολκίπερ, που έρχεται στο Sportal.gr!

Ήταν 4 Μαρτίου του 2021, όταν ο Άρης υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Με δύο γκολ του Χασάν και ένα αυτογκόλ του Μπα μέχρι το 14', είχε διαμορφωθεί το 2-1 υπέρ των «ερυθρολεύκων» στο ματς του Φαλήρου. Σκορ που καλούνταν να ανατρέψουν στην έδρα τους οι «κίτρινοι».

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Μπρούνο Γκάμα έδωσε προβάδισμα στον Άρη στο 54ο λεπτό της ρεβάνς. Το 1-0 έδινε την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλησιάζοντας στο φινάλε η πρόκληση των ημιτελικών έμοιαζε να... κουρνιάζει στην αγκαλιά των γηπεδούχων. Μέχρι που ήρθε το σπάνιο γκολ του Μπουχαλάκη στο 87' για το 1-1, σε μια φάση που δεν μπορεί παρά να είναι άβολη για κάθε τερματοφύλακα στον κόσμο.

Ο Χουλιάν Κουέστα έπεσε θύμα της ποδοσφαιρικής πονηριάς του Κρητικού χαφ των «ερυθρολεύκων» και το όνομα του συνδέθηκε με τον αποκλεισμό. Οδυνηρό τόσο για τον οργανισμό τον Άρη, όσο φυσικά και για τον ίδιο. Στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, όπως άλλωστε ο ίδιος εξομολογείται στην κάμερα του Sportal.gr!

Ο Ισπανός γκολκίπερ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Sportal. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από όσα εξομολογείται ο Χουλιάν Κουέστα σχετικά με τη συγκεκριμένη φάση και τον τρόπο που βίωσε όσα ακολούθησαν.