Άρης: Ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Αϊτόρ Γκαρθία
i

Αϊτόρ Γκαρθία/©Intime

Άρης: Ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Αϊτόρ Γκαρθία

Αλέξης Σαββόπουλος 11:45 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 13.01.2023

Σε δεύτερη μοίρα βάζουν οι κιτρινόμαυροι τον 28χρονο Ισπανό και στρέφονται σε πιο ποιοτικές επιλογές εφόσον παραχωρηθεί ο Μαντσίνι.

Οι Ισπανοί με δημοσιεύματα αποκάλυψαν χθες (13/01) το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει ο Άρης για τον Αϊτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο 28χρονος εξτρέμ εξετάστηκε ενδελεχώς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που άντλησε πληροφορίες και από τον Μανού Γκαρθία με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην ισπανική ομάδα, ζητώντας του να σκιαγραφήσει το προφίλ του, και παρότι είναι ένας παίκτης που προσομοιάζει στον Μαντσίνι όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά (γρήγορος, συνεπής αμυντικά), δεν είναι σίγουρα καλύτερος από τον Αργεντινό ώστε η απόκτησή του να συνιστά και μια ποιοτική αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση, εφόσον παραχωρηθεί ο Μαντσίνι.

Έτσι το πιθανότερο είναι ότι ο Άρης δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωση του 28χρονου Ισπανού αλλά θα τσεκάρει άλλες, πιο ποιοτικές λύσεις, από την μακρά λίστα με εξτρέμ που υπάρχει πάντα σε ετοιμότητα όσο παραμένει… ζωντανό το ενδεχόμενο να φύγει ο Μαντσίνι.