«Στο ραντάρ του Άρη ο Αΐτορ Γκαρθία»
i

Αιτόρ Γκαρθία/©Twitter

«Στο ραντάρ του Άρη ο Αΐτορ Γκαρθία»

Αλέξης Σαββόπουλος 16:14 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 12.01.2023

Δημοσίευμα στην Ισπανία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον 28χρονο εξτρέμ της Χιχόν που έχει προταθεί εδώ και μέρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης είναι γνωστό ότι βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση ενός εξτρέμ στην περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μαντσίνι και στην Ισπανία εμπλέκουν τον Άρη με τον Αιτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «la nueva espana» που αναφέρει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βάλει στο… ραντάρ τους τον Αΐτορ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν. O 28χρονος πρώην συμπαίκτης του Μάνου Γκαρθία στη Χιχόν έχει φέτος 14 συμμετοχές και δύο γκολ. Συνολικά με το σύλλογο έχει 147 συμμετοχές, 19 γκολ και έξι ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κάντιθ, Μέριδα και Ρεκρεατίβο Ουέλβα.

Ο Αιτόρ Γκαρθία είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους κιτρινόμαυρους αλλά τα πάντα είναι σε άμεση συνάρτηση με την εξέλιξη στην υπόθεση Μαντσίνι. Πάντως το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή λήγει το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Χιχόν δεν προτίθεται να το ανανεώσει.