Κούγιας: «Όταν δεν της φτάνουν τα πέναλτι, στέλνει μπράβους στα αποδυτήρια»

Αλέξης Κούγιας

i

Αλέξης Κούγιας/©Intime

Κούγιας: «Όταν δεν της φτάνουν τα πέναλτι, στέλνει μπράβους στα αποδυτήρια»

Sportal newsroom 18:14 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 17.10.2023

Ο ΠΑΣ Κόρινθος απάντησε στην ανακοίνωση της Μαρκό και στα παράπονα περί διαιτησίας λίγες μέρες πριν τον μεταξύ τους αγώνα.

Ιδιαίτερη αιχμηρή είναι η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Κορίνθου στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «αισθανόμαστε ιδιαίτερα ενοχλημένοι γι’ αυτή την ανακοίνωση, όταν μάλιστα, βλέποντας τις διαιτησίες της ΜΑΡΚΟ, διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα, εν’ αντιθέσει με εμάς που δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα πέναλτι, η ΜΑΡΚΟ έχει κερδίσει 3 καθοριστικά πέναλτι, το τελευταίο δε, με την Θύελλα Ραφήνας στο 2ο λεπτό, εντελώς ανύπαρκτο!»

Να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρκό και Θύελλα Ραφήνας το περασμένο Σάββατο (14/10), ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε ένα πέναλτι-φάντασμα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες της πρώτης. Ο ΠΑΣ Κόρινθος υποδέχεται την Μαρκό την προσεχή Κυριακή (22/10) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Η ανακοίνωση της Κορίνθου:

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της συμπαθέστατης ποδοσφαιρικής ομάδας ΜΑΡΚΟ μετά τον άτυχο αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τη Θύελλα Ραφήνας!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ως αιτία της ήττας η κακή διαιτησία, με δηλώσεις περί υποκίνησης του διαιτητού από ανταγωνίστριες της ΜΑΡΚΟ ομάδες, τις οποίες θα αντιμετωπίσει στις επόμενες αγωνιστικές!

Επειδή η ιστορική ομάδα μας, με πολυετή παρουσία στην Α’ Εθνική και επί 10ετίες παρουσία στην παλιά Β’ Εθνική Κατηγορία όπου συμμετείχαν μόνο μεγάλες ομάδες της Περιφέρειας, των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και όχι ομάδες «σφραγίδες», όπως συνέβη μετά το 1996 με τις διάφορες «παράγκες», είναι από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος, όπως και η συμπαθέστατη ΜΑΡΚΟ, θέλουμε να δηλώσουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ενοχλημένοι γι’ αυτή την ανακοίνωση, όταν μάλιστα, βλέποντας τις διαιτησίες της ΜΑΡΚΟ, διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα, εν’ αντιθέσει με εμάς που δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα πέναλτι, η ΜΑΡΚΟ έχει κερδίσει 3 καθοριστικά πέναλτι, το τελευταίο δε, με την Θύελλα Ραφήνας στο 2ο λεπτό, εντελώς ανύπαρκτο!

Παρόλα αυτά επιλέξατε να διαμαρτυρηθείτε τις παραμονές του μεταξύ μας αγώνα! Στην ιδιαίτερα αγαπητή ΜΑΡΚΟ και ειδικά στον φίλτατο κ. Αντώνη Πίκουλα, με τον οποίο ο πρόεδρός μας, κ. Αλέξης Κούγιας, έχει αδελφική φιλία 10ετιών και στο παρελθόν υπήρξε δικηγόρος του σε πολύ δύσκολες υποθέσεις, συστήνουμε να εξαιρέσει τον ΠΑΣ Κόρινθος από αυτού του είδους τις συμπεριφορές και με πολλή αγάπη να τους πούμε ότι ο εχθρός που δηλητηριάζει από την αρχή του πρωταθλήματος τον ευγενή ανταγωνισμό είναι ένας, έχει ονοματεπώνυμο και ονομάζεται Ρόδος, η οποία κάθε Κυριακή με ανύπαρκτα πέναλτι κρατιέται στην κορυφή του πρωταθλήματος και όταν αυτά δεν φτάνουν, όπως με τον Παναιγιάλειο, αρχίζουν οι επισκέψεις των μπράβων στα αποδυτήρια.

Όσο για την αναφορά στη σχετική ανακοίνωση ότι η ΜΑΡΚΟ διαθέτει ρόστερ 350.000€ και ότι είναι το μεγαλύτερο της κατηγορίας, να σας πούμε ότι δεν γνωρίζουμε ποιά είναι η αξία των ρόστερ των ανταγωνιστών μας, το δικό μας ωστόσο, το οποίο καλύπτουν οι κύριοι κύριοι Κούγιας, Παπαγιαννόπουλος, Πιέτρης, Οικονόμου, οι χορηγοί μας και οι οπαδοί μας, υπερβαίνει τα 550.000€!!!

Είναι αυτό το μεγαλύτερο πέναλτι - σκάνδαλο της ιστορίας; Δείτε τι δόθηκε στο ματς Μαρκό - Θύελλα Ραφήνας (vid)
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

16:25 - 15.10.2023

Είναι αυτό το μεγαλύτερο πέναλτι - σκάνδαλο της ιστορίας; Δείτε τι δόθηκε στο ματς Μαρκό - Θύελλα Ραφήνας (vid)

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρκό και Θύελλα Ραφήνας, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε ένα πέναλτι-φάντασμα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες της πρώτης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή με τους οπαδούς σας, στο φιλόξενο Στάδιο της Κορίνθου για να προσφέρουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό θέαμα, αντάξιο και των δυο ομάδων!!