Ο πρόεδρος που έβαλε τον εαυτό του προπονητή: «Όταν τους πληρώνω, οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά» (vid)
i

© prtscr

Ο πρόεδρος που έβαλε τον εαυτό του προπονητή: «Όταν τους πληρώνω, οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά» (vid)

Sportal newsroom 21:55 - 09.10.2023

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου μίλησε για την κίνηση του να απολύσει τον προπονητή Κώστα Κιάσσο και να αναλάβει ο ίδιος την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες έγινε κάτι πρωτόγνωρο στις Σέρρες και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, καθώς μετά το κακό ξεκίνημα σε Γ' Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Κώστα Κιάσσο και την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κεραμάρης.

Μάλιστα, ο ίδιος κατάφερε να πάρει και το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, αφού μετά την ήττα με 2-1 από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας στο ντεμπούτο του, οι Σερραίοι κέρδισαν με 3-0 τη Βέροια.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Κεραμάρης στην κάμερα της ΕΡΤ 3 τόνισε ότι από τη στιγμή που πληρώνει τους παίκτες του, εκείνοι οφείλουν να τον ακούν και ως προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πρόεδρος, δεν είμαι προπονητής. Όταν πρωτοξεκίνησε η ομάδα ήμουν για πολλά χρόνια προπονητής και πρόεδρος συγχρόνως. Τα τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στη Γ' Εθνική υπάρχει μια εταιρεία που χρηματοδοτεί την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια και όταν φεύγει ένας κόουτς μέχρι να βρούμε τον επόμενο κάθομαι εγώ.

Εγώ αν ήθελα να ήμουν προπονητής θα μπορούσα να είμαι. Ωστόσο, δεν έχω τον χρόνο. Το κάνω για μικρό διάστημα, όσο χρειαστεί. Και σήμερα είχα ραντεβού με έναν προπονητή, ο οποίος αν κλείσει η ομάδα θα έχει νέο τεχνικό».

Τα αποτελέσματα της εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

19:22 - 04.10.2023

Τα αποτελέσματα της εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής

Ο Πανιώνιος επικράτησε του Περαμαϊκού με 4-1, η Προοδευτική γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Ατσαλένιο και ο Πιερικός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Θύελλα Κατσικά. Δείτε τα αποτελέσματα της εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Για το αν τον ακούν οι παίκτες του: «Όταν ο πρόεδρος τους πληρώνει και κάνει και τον προπονητή δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά οι παίκτες. Πρέπει να με ακούσουν». 

Tags: