Στο Sportal ο παίκτης που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο: «Επαθαν όλοι σοκ, υπάρχει αδιαφορία για την Γ' Εθνική από το κράτος»

Τάσος Μαρούδας

Στο Sportal ο παίκτης που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο: «Επαθαν όλοι σοκ, υπάρχει αδιαφορία για την Γ' Εθνική από το κράτος»

Κώστας Τόπας 16:01 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 04.10.2023

Ο Τάσος Μαρούδας υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Τρικάλων με την Ζάκυνθο. Μιλώντας στο Sportal ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στο περιστατικό αλλά και στο σοκ που υπέστη τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του.

Ενα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Τρικάλων και της Ζακύνθου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο επιθετικός των γηπεδούχων, Τάσος Μαρούδας, την ώρα του αγώνα, υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φορ ήταν για περίπου δέκα λεπτά βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος. Ωστόσο, με την πολύτιμη βοήθεια του γιατρού Θανάση Κουτή αλλά και των μελών του ΔΣ γιατρών Κώστα Παρδάλη και Γιάννη Χιώτη ο παίκτης συνήλθε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Πλέον ο νεαρός επιθετικός είναι καλά στην υγεία του, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που υπεβλήθη. 

Μιλώντας στο Sportal, ο Τάσος Μαρούδας μίλησε για το επιληπτικό επεισόδιο και για το σοκ που υπέστη τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

«Τώρα είμαι καλά. Δεν έγινε κάτι με κάποιον. Δηλαδή δεν συγκρούστηκα με κανέναν», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός των Τρικάλων στο Sportal για να τονίσει στη συνέχεια: «Είναι κάτι σαν επιληπτικό σοκ. Οπως και οι γύρω που σοκαρίστηκαν μόλις το είδαν γιατί δεν ήξεραν. Ευτυχώς ο γιατρός, ο γενικός αρχηγός ήταν ψύχραιμοι, ήρθε το ασθενοφόρο στη συνέχεια και στο τέλος πήγαν όλα καλά».

Οσο για το αν υπήρχε στο γήπεδο των Τρικάλων απινιδωτής, ο νεαρός επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν το γνωρίζω». 

©goal-trikala.gr

Στο νοσοκομείο ο Τάσος Μαρούδας αντίκρισε μια ήρεμη κατάσταση: «Μεταφέρθηκα στα επείγοντα. Ευτυχώς ήξεραν οι άνθρωποι εκεί. Τους είπα ότι παίρνω συγκεκριμένο φάρμακο, μου έβαλαν ορό και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Μέσα στο γήπεδο πάντως δεν μου έχει ξανά τύχει». 

Οσον αφορά για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο Τάσος Μαρούδας σημείωσε στο Sportal ότι: «Φέτος αν και ακόμα στην αρχή μοιάζει να είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα Γ' Εθνικής  που έχω παίξει εγώ. Κι αυτό διότι είναι αρκετές ομάδες και έχουν μοιραστεί πολλοί ποιοτικοί παίκτες στους συλλόγους».

Για το αν υπάρχει αδιαφορία από το κράτος για την Γ' Εθνική: «Εντάξει, αδιαφορία από το κράτος υπάρχει για την κοινωνία ολόκληρη. Το ποδόσφαιρο καθρέφτης της κοινωνίας είναι.». Τέλος, για τους στόχους τόσο των Τρικάλων όσο και του ίδιο ανέφερε: 

«Η στόχος της ομάδας δεν είναι μόνο ένας. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρόνια γιατί όλοι στον σύλλογο θέλουν τα αποτελέσματα και πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη γιατί ο ΑΟΤ είναι ιστορική ομάδα. Επίσης έχουμε πάρα πολλούς Τρικαλινούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο οι οποίοι πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες. Και αυτός για έμενα είναι πολύ σημαντικός στόχος γιατί και οι νίκες και τα ντόπια ταλέντα βγάζουν υγεία και φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Τώρα σε προσωπικό επίπεδο εγώ ήρθα στα Τρίκαλα γιατί σπουδάζω εδώ γυμναστική ακαδημία και ήρθα να πάρω το πτυχίο μου. Μου αρέσει η πόλη και το κλίμα της ομάδας είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο οπότε στόχος μου είναι να το απολαμβάνω κάθε μέρα».