Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο Τρίκαλα - Ζάκυνθος
i

©goal-trikala.gr

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο Τρίκαλα - Ζάκυνθος

Sportal newsroom 13:59 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 04.10.2023

Ο Τάσος Μαρούδας, ποδοσφαιριστής των Τρικάλων υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ζάκυνθο.

Ενα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Τρικάλων και της Ζακύνθου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Τάσος Μαρούδας, την ώρα του αγώνα, υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Αμεσα το ιατρικό επιτελείο έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες, με τον ποδοσφαιριστή να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσεις τις αισθήσεις του. Μάλιστα ο επιθετικός των Τρικάλων, ήταν για περίπου δέκα λεπτά βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος. Ωστόσο, με την πολύτιμη βοήθεια του γιατρού Θανάση Κουτή αλλά και των μελών του ΔΣ γιατρών Κώστα Παρδάλη και Γιάννη Χιώτη ο παίκτης συνήλθε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης συνήλθε, αλλά θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του λιποθυμικού επεισοδίου. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και ο Χρήστος Κατσαντώνης ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τραυματισμό σοβαρό στην μύτη…

Για την ιστορία οι «κυανέρυθροι» έμειναν στο 2-2 με την Ζάκυνθο.