Η Νίκη Βόλου ζήτησε την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τη Ζάκυνθο, η οποία όμως δεν συναινεί και η απόφαση «περνάει στα χέρια» της ΕΠΟ

Νίκη Βόλου

i

©intime

Η Νίκη Βόλου ζήτησε την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τη Ζάκυνθο, η οποία όμως δεν συναινεί και η απόφαση «περνάει στα χέρια» της ΕΠΟ

Κωνσταντίνος Ζήκος 10:50 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 11.09.2023

Η Νίκη Βόλου αιτήθηκε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στη Ζάκυνθο, η οποία όμως δεν φαίνεται να συναινεί στην συγκεκριμένη επιλογή, «ρίχνοντας έτσι το μπαλάκι» στην ΕΠΟ.

Οι πλημμύρες που έπληξαν το προηγούμενο διάστημα τη χώρα ήταν καταστροφικές και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν άδοξα αρκετές ανθρώπινες ζωές και ολόκληρες πόλεις και χωριά να «σκεπαστούν» από τα νερά. Ο Βόλος ήταν μια από τις πληγείσες περιοχές και η κατάσταση χρειάζεται πολύ χρόνο για να διορθωθεί. Υπό αυτό το σκεπτικό, η Νίκη Βόλου, ζήτησε την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Ζάκυνθο, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη(13/9).

Το αίτημα που έστειλε η ομάδα της Μαγνησίας την Παρασκευή(8/9), δεν έχει επιφέρει κάποια εξέλιξη προς το παρόν. Η Ζάκυνθος δεν φαίνεται να συναινεί με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και έτσι η ΕΠΟ είναι εκείνη που θα πρέπει να λάβει την οριστική απόφαση για το παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη(13/9), η ΠΝΟ έχει κηρύξει απεργία, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα της Νίκης θα πρέπει να μείνει στο νησί της Ζακύνθου για άλλη μία βραδιά.

Το παιχνίδι αφορά την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο περιλαμβάνει και τις ακόλουθες αναμετρήσεις, όλες με ώρα έναρξης τις 16:00: 

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου
- Πανθρακικός - Εθνικός 
- Ζάκυνθος - Νίκη Βόλου 
-Απόλλων Παραλιμνίου - Αλεξανδρούπολη 
-Μακεδονικός - Αιγάλεω
- Κοζάνη - Ηρακλής 
-Ηλιούπολη - Λεβαδειακός 
- Αστέρας Σταυρού - Γιούχτας  
-ΑΟ Χανιώτης - Τηλυκράτης  
-Παναργειακός - Παμβουπρασιακός  
-Ιωνικός - Athens Kallithea 
 -Αχαρναϊκός - Παναχαϊκή