Άνετη φιλική νίκη του Βόλου επί του Μαγνησιακού
i

©intime

Άνετη φιλική νίκη του Βόλου επί του Μαγνησιακού

Sportal newsroom 21:59 - 09.09.2023

Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των εθνικών ομάδων, παίζοντας φιλικό με τον Μαγνησιακό, του οποίου επικράτησε με 3-0.

Ο Βόλος επικράτησε του Μαγνησιακού, ομάδα Γ' Εθνικής, με 3-0 σε έναν ακόμα φιλικό αγώνα. Ο Κώστας Μπράτσος, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες και την αναβολή της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής, είδε μια καλή ευκαιρία για δοκιμές ενόψει της συνέχειας της Stoiximan Super League

Όλα τα γκολ οι παίκτες του Βόλου τα έβαλαν στο πρώτο μέρος. Το σκορ το άνοιξε ο Μωραΐτης στο 22', ο οποίος μετά από σέντρα του Καραγιάννη έκανε το 1-0. Στο 39' ο ίδιος με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Βόλο, ενώ στο 42ο λεπτό με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ. 

Οι «διαβολοβδομάδες» του Big-4 και ο «καυτός» χειμώνας σε Ελλάδα κι Ευρώπη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 09.09.2023

Οι «διαβολοβδομάδες» του Big-4 και ο «καυτός» χειμώνας σε Ελλάδα κι Ευρώπη

Το Big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος έμαθε αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Super League και το Sportal σας παρουσιάζει τις «διαβολοβδομάδες» που θα περιέχουν ντέρμπι και ευρωπαϊκό ματς.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Καραγιάννης, Ενγκίν, Κορνετέ, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Μαχαίρας, Μωραΐτης. Αγωνίστηκαν και οι: Κόστιτς, Τρουιγιέ, Τσοκάνης, Τσελεμπάκης, Λυκουρίνος, Χαβαλές, Νταϊλιάνι.

Μαγνησιακός: Ράπτης, Τόγιας, Αλμασίδης, Γαλανόπουλος, Βέρτζος, Σιάτρας, Μαντώς, Λούρος, Χριστίδης, Τασιούλης, Σιώμος. Αγωνίστηκαν και οι: Κοντοστάθης, Σταμάτης, Μπέικος, Καλτσουνάς, Ροδίτης, Βαρελόπουλος.