Ανακοινώθηκε ο Μπερτόγλιο από τον Βόλο

Ανακοινώθηκε ο Μπερτόγλιο από τον Βόλο

Sportal newsroom 16:51 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 09.09.2023

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έγινε με κάθε επισημότητα παίκτης του Βόλου, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόγλιο ως ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός θα φορέσει τη φανέλα τέταρτης ελληνικής ομάδας, αφού στο παρελθόν έχει παίξει τόσο με τη Λαμία όσο και με τον Άρη. Ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο μέτρησε 47 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και οχτώ ασίστ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας: 

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Φακούντο Μπερτόγλιο. Ο Μπερτόγλιο την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον έχουμε γνωρίσει από το πέρασμα του από Λαμία και Αρη. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που ανακοινώνει ο Βόλος τη σημερινή (9/9) μέρα, αφού νωρίτερα έκανε επίσημη τη μεταγραφή του Χουάν Μανουέλ Γκαρσία. Η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε τον Αργεντινό κεντρικό επιθετικό ως ελεύθερο, αφού το συμβόλαιό του με την Ουρακάν είχε ολοκληρωθεί.

Σοβαρές καταγγελίες για Μπέο και Βόλο: «Με έδιωξε από την ομάδα επειδή χτύπησα το χέρι μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:51 - 06.09.2023

Σοβαρές καταγγελίες για Μπέο και Βόλο: «Με έδιωξε από την ομάδα επειδή χτύπησα το χέρι μου»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, Γιακούμπ Κούζντρα, με αφορμή τη λύση του συμβολαίου στον Ντόμινικ Κρούζλιακ από τον Αχιλλέα Μπέο.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Χουάν Μανουέλ Γκαρσία. Ο Γκαρσία αγωνιζόταν στην Ουρακάν όπου στο φετινό πρωτάθλημα είχε 20 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νιούελς, Ουνιόν, Αρσενάλ, Φέρο, Σαν Μάρτιν και Μπράουν ντε Αντρόγκ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Χουάν Μανουέλ Γκαρσία», έγραφε η ανακοίνωση της ομάδας.