Σοβαρές καταγγελίες για Μπέο και Βόλο: «Με έδιωξε από την ομάδα επειδή χτύπησα το χέρι μου»
i

© Βόλος

Σοβαρές καταγγελίες για Μπέο και Βόλο: «Με έδιωξε από την ομάδα επειδή χτύπησα το χέρι μου»

Sportal newsroom 16:51 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 06.09.2023

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, Γιακούμπ Κούζντρα, με αφορμή τη λύση του συμβολαίου στον Ντόμινικ Κρούζλιακ από τον Αχιλλέα Μπέο.

Το απόγευμα της Τρίτης (5/9) ο Ντόμινικ Κρούζλιακ αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο, με προσωπική εντολή του Αχιλλέα Μπέου. To λάθος του στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο κόστισε στην ομάδα την ισοπαλία, ήταν αρκετό για να προκαλέσει την αποχώρησή του. 

Με αφορμή, λοιπόν, το εν λόγω περιστατικό, ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας έσπευσε να κάνει μία σφοδρή καταγγελία, με στόχο την ομάδα και τον Αχιλλέα Μπέο. Πιο αναλυτικά, ο Γιακούμπ Κούζντρα, πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του συλλόγου, υποστήριξε πως τέθηκε εκτός αποστολής επειδή χτύπησε το χέρι του σε ένα φιλικό παιχνίδι.

«Αυτή η ομάδα με τιμώρησε αφήνοντας με εκτός, επειδή χτύπησα το χέρι μου σε ένα φιλικό παιχνίδι, τρεις εβδομάδες αφού υπέγραψα το συμβόλαιο μου. Αργότερα, ο πρόεδρος ζήτησε να μου τερματίσουν το συμβόλαιο», ανέφερε στο Twitter ο Πολωνός μπακ. 

Ο Μπέος έδιωξε τον Κρούζλιακ λόγω ΑΕΚ - Επική ανακοίνωση Βόλου: «Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά...»

Ο Ντόμινικ Κρούζλιακ αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από το Βόλο, με την ομάδα της Μαγνησίας στην ανακοίνωση που εξέδωσε τη Τρίτη (5/9) να μην του εύχεται καλή συνέχεια. 

Θυμίζουμε πως ο Σλοβάκος αμυντικός στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και με το σκορ στο 2-2, έκανε χέρι μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Μουκουντί, με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μανούχος, να δώσει πέναλτι και την ευκαιρία στην Ενωση να κάνει το 3-2.

Κάπως έτσι ο Κρούζλιακ, στέρησε από το Βόλο τον βαθμό της ισοπαλίας και έδωσε απλόχερα το τρίποντο στην ΑΕΚ, προκαλώντας την οργή του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πήρε την απόφαση να του τερματίσει το συμβόλαιο.

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ντομινίκ Κρούζλιακ. Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά σίγουρα θα τον θυμόμαστε», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο σύλλογος της Μαγνησίας.