Ο Άγιαξ θα έρθει με 1200 οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Άγιαξ θα έρθει με 1200 οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:19 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 06.09.2023

Η UEFA δεν έθεσε θέμα απαγόρευσης μετακινήσεων οπαδών στα ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και οι Ολλανδοί ήδη από σήμερα κατέθεσαν αίτημα για 1200 εισιτήρια στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας

Μπορεί προ πενταετίας η επίσκεψη των οπαδών του Άγιαξ στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ, να σημαδεύτηκε από επεισόδια. Μπορεί οι Ολλανδοί να έγραφαν τις προηγούμενες μέρες πως δεν θα πρέπει ακόμα ο κόσμος να κλείσει εκδρομές για την Ελλάδα. Όμως ήδη σήμερα, στην επίσκεψη που έκαναν οι άνθρωποι του Άγιαξ για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατέθεσαν και αίτημα για 1200 εισιτήρια. 

Από την στιγμή που η UEFA δεν έθεσε κανένα ζήτημα μη μετακίνησης οπαδών σ' αυτά τα δυο παιχνίδια του ομίλου του Europa League, ήταν πλέον όλα στο χέρι των ομάδων. Και πρώτα του Άγιαξ, καθώς προηγείται χρονικά το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Ολλανδοί σήμερα έθεσαν θέμα 1200 εισιτηρίων. Παραμένει ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο, να φτάσουν ακόμα μέχρι τα 1555, τα οποία δικαιούνται. 

Προφανώς αυτό σημαίνει, πως θα ταξιδέψουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, για το αντίστοιχο ματς του δευτέρου γύρου. Βεβαίως αυτό είναι στα μέσα Δεκέμβρη. Προηγείται το παιχνίδι με την Μπράιτον στην Αγγλία στις 21 Σεπτεμβρίου. Ένα ματς για το οποίο ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τους οπαδούς της ΑΕΚ για εκδρομές.