Ο Μπαλτάκος απάντησε σε Μαρινάκη: «Σε διάλογο αντιδρούμε θετικά, σε "επιθέσεις" όχι» - «Να βοηθήσω για τα ντέρμπι, αλλά δεν θα καταστρέψω την ελληνική διαιτησία»

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο Μπαλτάκος απάντησε σε Μαρινάκη: «Σε διάλογο αντιδρούμε θετικά, σε "επιθέσεις" όχι» - «Να βοηθήσω για τα ντέρμπι, αλλά δεν θα καταστρέψω την ελληνική διαιτησία»

Γιώργος Σακελλαρίου 15:38 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 06.09.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε στην επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τη σημερινή απαντητική επιστολή του προέδρου της Super League 1 Ευάγγελου Μαρινάκη στην επιστολή που του είχε αποστείλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, δόθηκε στη δημοσιότητα η επιστολή του προέδρου της ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Super League και ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, με επιστολή του εξαπέλυσε επίθεση στον Μπαλτάκο. Ο τελευταίος έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του και τόνισε ότι υπήρξε κι άλλη η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο Μπαλτάκος, λοιπόν, τόνισε ότι συμφωνεί για να γίνει επαγγελματική η διαιτησία, αλλά τις διαδικασίες θα πρέπει να τις δρομολογήσει η ΕΠΟ. Επισήμανε ακόμα ότι θα βοηθήσει για κορυφαίους διαιτητές, ώστε να υπάρχει ομαλότητα στα ντέρμπι, ωστόσο, δεν θα καταστρέψει την ελληνική διαιτησία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, παράλληλα, απάντησε για την ολιστική μελέτη και το ποσοστό του 5% και ανέφερε ότι ο Μαρινάκης ασχολείται κακώς συνέχεια με τη διαιτησία…

Επιστολή Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Έχεις 48 ώρες να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί δεν θα αφήσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χέρια  σου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:37 - 28.08.2023

Επιστολή Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Έχεις 48 ώρες να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί δεν θα αφήσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χέρια σου»

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και του τόνισε ότι έχει 48 ώρες να αλλάξει κατεύθυνση.

Αναλυτικά η επιστολή του Μπαλτάκου, που κοινοποιήθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση: