Με εντολή Μπέου φεύγει απ' τον Βόλο ο Κρούζλιακ που έκανε το πέναλτι στις καθυστερήσεις με την ΑΕΚ

Με εντολή Μπέου φεύγει απ' τον Βόλο ο Κρούζλιακ που έκανε το πέναλτι στις καθυστερήσεις με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 17:41 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 04.09.2023

Ο μοιραίος της ήττας του Βόλου από την ΑΕΚ, Ντομινίκ Κρούζλιακ, βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρηση του από το σύλλογο, έπειτα από το χέρι - πέναλτι που οδήγησε στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Σοβαρές επιπτώσεις θα έχει απ' ότι φαίνεται, το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ντομινίκ Κρούζλιακ στην ήττα του Βόλου με 3-2 από την ΑΕΚ, στο «Πανθεσσαλικό».

Ο Σλοβάκος αμυντικός, με το σκορ στο 2-2, άπλωσε χωρίς λόγο το χέρι του, έπειτα από κεφαλιά του Μουκουντί, με τον διαιτητή Μανούχο να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Νορντίν Άμραμπατ εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ, με 3-2.

Ο Αχιλλέας Μπέος, ήταν εξοργισμένος με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας και έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Κρούζλιακ άμεσα. Το τραγικό λάθος του κόντρα στην ΑΕΚ, προστέθηκε στις πολύ κακές εμφανίσεις του στα δύο πρώτα παιχνίδια της Super League, απέναντι σε Λαμία και Παναθηναϊκό.

Πλέον, ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Η λύση του συμβολαίου του είναι θέμα χρόνου, με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι ανένδοτος.