Μπράτσος: «Η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της – Περήφανος για τους παίκτες μου»

Κώστας Μπράτσος

i

Κώστας Μπράτσος/ ©Intime

Μπράτσος: «Η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της – Περήφανος για τους παίκτες μου»

Sportal newsroom 23:58 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 04.09.2023

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2 από την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και δήλωσε πως «η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της».

Ο Βόλος γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 3-2 στο Πανθεσσαλικό, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ στο 90'+3. Παρά την ήττα της ομάδας του, ο Κώστας Μπράτσος φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια και τόνισε πως «αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του».

Ο Βόλος προηγήθηκε με γκολ του Ντέλετιτς στο 8ο λεπτό και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 24', με την αποβολή του Πέτρου Μάνταλου. Στο 32' ο Γιόνσον έφερε το παιχνίδια στα ίσα και μετά από μόλις 5 λεπτά, ο Τσούμπερ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 1-2. Στο 72' ο Ντέλετιτς πέτυχε το δεύτερο του τέρμα, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, μέχρι να έρθει το γκολ του Άμραμπατ με πέναλτι στις καθυστερήσεις για να δώσει την νίκη στην ΑΕΚ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος: 

«Ένα παιχνίδι για μας που μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Η γλυκύτητα αφορά την απόδοση, την αγωνιστική πειθαρχία και το ψυχισμό των παικτών του Βόλου. Οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής, έτρεξαν αμέτρητα. Ακόμα κι όταν η ΑΕΚ έπαιζε με 11 παίκτες καταφέραμε και πετύχαμε εμείς το πρώτο γκολ. Η πικρή γεύση αφορά το ότι δεχτήκαμε τρία γκολ εκτός ροής παιχνιδιού. Αυτό μας στεναχωρεί. Σίγουρα έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση μας και δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες».

«Όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της και το στυλ που θέλουμε να έχουμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από τα δύο γκολ που πετύχαμε και τις ευκαιρίες που είχαμε. Θέλω να πω στους παίκτες μου ότι είμαι περήφανος γι’ αυτούς και ότι το σημερινό ήταν μόνο ένα κακό αποτέλεσμα».

Για το αν βλέπει βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια: «Όπως είδατε υπήρξε μεταγραφική ενίσχυση. Η διοίκηση λειτουργεί άψογα, μας έφερε ακόμα δύο παίκτες, ενώ ο Ενγκίν είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ που πετύχαμε. Αυτό δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί. Τώρα πλέον είναι στην δική μας ευχέρεια αυτή την ομάδα να την κάνουμε να λειτουργεί με το γνωστό αγωνιστικό στυλ του Βόλου».