Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου φόρτωσαν Σινούκ με εφόδια για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία (vid)
i

©prtscr

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου φόρτωσαν Σινούκ με εφόδια για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία (vid)

Sportal newsroom 09:29 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 09.09.2023

Ο κόσμος του αθλητισμού έχει ενώσει τις δυνάμεις του προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Αυτό έκαναν και οι παίκτες του Βόλου, που βοήθησαν στη φόρτωση ενός Σινούκ που μεταφέρει τα απαραίτητα για όσους είναι ακόμα εγκλωβισμένοι.

Σε μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση προέβησαν οι παίκτες του Βόλου, οι οποίοι βοήθησαν τον ελληνικό στρατό να φορτώσει ένα ελικόπτερο Σινούκ με τροφή, νερό και άλλα απαραίτητα για τον κόσμο που είναι αποκλεισμένος στο Πήλιο αλλά και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, που έχει πληγεί όσο καμία άλλη περιοχή από την κακοκαιρία Daniel

Το στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εκεί οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου μαζί με άντρες του ελληνικού στρατού φόρτωσαν το Σινούκ με όλα τα απαραίτητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ένα ελικόπτερο Σινούκ προσγειώθηκε στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου με σκοπό να φορτώσει εμφιαλωμένα νερά και ξηρά τροφή και να τα μεταφέρει στα χωριά του Πηλίου που είναι αποκλεισμένα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν στη μεταφορά των νερών και των τροφίμων από τα φορτηγά που βρίσκονταν στο Πανθεσσαλικό στο Σινούκ, δημιουργώντας μία ανθρώπινη αλυσίδα.

Οι στρατιώτες και αξιωματικοί που βρίσκονταν στο Σινούκ ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Βόλου για την βοήθεια τους η οποία και αποδείχθηκε πολύτιμη».