Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»

Παίκτες ΑΕΛ

i

© Intime

Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:10 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 09.09.2023

Με αφορμή την κακοκαιρία «Daniel» η οποία έχει πλήξει αρκετά μέρη της Ελλάδας, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες της ομάδας.

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Daniel» βρίσκεται η χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Οι καταστροφικές πλημμύρες έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο Νομό της Μαγνησίας αλλά και σε πολλούς ακόμη Νομούς της Ελλάδας. Επίσης, τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει πολλά σημεία της χώρας, έχουν ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση του Πηνειού με τη Λάρισα και τη Θεσσαλία γενικότερα να εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μεταξύ άλλων σημείωσε πως η κακοκαιρία έχει αναγκάσει τρεις παίκτες της Θεσσαλικής ΠΑΕ να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους λόγω των φαινομένων.

Αρχικά ανέφερε: «Ότι έχει συμβεί στην Καρδίτσα , έχει μεταφερθεί στον Πηνειό ο οποίος έχει ξεχειλίσει. Νερό και ρεύμα δεν υπάρχει, έχουν ανοίξει τα φράγματα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις για τα χωριά που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού, δεν ξέρουμε τι όγκος νερού αναμένεται να φτάσει, είναι μεγάλη η ποσότητα του νερού που έρχεται».

Ενώ για τις δικές του σκέψεις: «Σκέφτηκα μέχρι και να πάρω την οικογένεια να φύγουμε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε. Εντός της πόλης δεν υπάρχει πρόβλημα , αλλά υπάρχει πρόβλημα στις περιοχές που βρίσκονται στις όχθες, χαρακτηριστικό ότι τρεις παίκτες της ομάδας χρειάστηκε να φύγουν».

ΑΕΛ για κακοκαιρία Daniel: « Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας»

Ανακοίνωση για τα θύματα και την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία εξέδωσε η ΑΕΛ, τονίζοντας πως η καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel βάζει σε δεύτερη μοίρα τον παράγοντα ποδόσφαιρο.

«Το μέγεθος της πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής καταστροφής που βιώνει η περιφέρεια της Θεσσαλίας και δυστυχώς μεταξύ των άλλων πόλεων και η πόλη της Λάρισας, δεν μας επιτρέπει αυτή τη στιγμή τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αθλητικού ή ποδοσφαιρικού γεγονότος. Η σκέψη μας βρίσκεται μόνο μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τις οικογένειες των αγνοουμένων και όλων των απελπισμένων συμπολιτών μας. 

Δραματική αφήγηση του Παναγιώτη Μωραΐτη στο Sportal: «Δεν υπάρχει νερό και το ρεύμα κόβεται συνεχώς - Οι κάτοικοι του Βόλου πάλευαν για να σώσουν τις περιουσίες τους»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

14:29 - 08.09.2023

Δραματική αφήγηση του Παναγιώτη Μωραΐτη στο Sportal: «Δεν υπάρχει νερό και το ρεύμα κόβεται συνεχώς - Οι κάτοικοι του Βόλου πάλευαν για να σώσουν τις περιουσίες τους»

Τις τελευταίες μέρες η Ελλάδα περνάει δραματικές στιγμές, με την καταστροφική πλημμύρα στον Βόλο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο επιθετικός των Θεσσαλών Παναγιώτης Μωραΐτης, μίλησε στο Sportal για τον «γολγοθά» που περνάνε οι κάτοικοι στην πόλη της Μαγνησίας, οι οποίοι παλεύουν μέρα-νύχτα για να σώσουν τις περιουσίες τους.

Ευχόμαστε με τη βοήθεια και του Θεού να ομαλοποιηθεί το ταχύτερο η τραγική κατάσταση η οποία δυστυχώς ακόμη εξελίσσεται. Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας ως κοινωνία με τη μέγιστη κοινωνική αλληλεγγύη, θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.