Mπέος σε ηλικιωμένο: «Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή» (vids)

Mπέος σε ηλικιωμένο: «Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή» (vids)

Κωνσταντίνος Ζήκος 13:35 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 07.09.2023

Οι καταστροφικές πλημμύρες έχουν κατακλείσει πολλές περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τον Βόλο, έχοντας επιφέρει πέρα από υλικές καταστροφές, ακόμα και τον θάνατο ενός κατοίκου. Την ίδια ώρα φαίνεται πως υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Οι πλημμύρες που έχουν κατακλείσει το τελευταίο διάστημα τη χώρα, φαίνεται να έχουν επιφέρει καταστροφικές συνέπειες σε πολλές περιοχές. Μια από τις πόλεις που έχει πληγεί, είναι ο Βόλος, με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο να απεικονίζεται σε διάφορα βίντεο να προσπαθεί να ελέγξει όσο μπορεί τη κατάσταση.

Υπάρχουν μάλιστα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος, στα οποία κάνει παρατηρήσεις στον κόσμο που παρά τις ακραίες συνθήκες, κυκλοφορεί έξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα παράπονα σε ηλικιωμένο που βρέθηκε κοντά στον ποταμό Κραυσίδωνα, στον οποίο λέει χαρακτηριστικά το εξής: «Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός»

Μάλιστα, έχει προηγηθεί και καταγγελία του δημάρχου, σύμφωνα με τη οποία, «καταστηματάρχες στο Βόλο πωλούν την εξάδα των νερών αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ, την ώρα που η πόλη είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου: 

«Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων, που εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα με το νερό πωλούν σε πολίτες την «εξάδα» νερού αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ. Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό. Ο Δήμος Βόλου έχει εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες νερού που θα διαθέσει στους πολίτες, ενώ ήδη σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στην πόλη και μέχρι αύριο θα υπάρχει πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος».

ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις πλημμύρες: «Δεν υπάρχουν λόγια - Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και κουράγιο σε όλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 07.09.2023

ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις πλημμύρες: «Δεν υπάρχουν λόγια - Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και κουράγιο σε όλους»

Με αφορμή τις πλημμύρες και τις καταστροφές που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα.

O Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερό στους κατοίκους, για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελιχθεί ταχύτερα η διαδικασία, χωρίς να διστάσει μάλιστα να μοιράσει και ο ίδιος μπουκάλια νερό. O δήμαρχος Βόλου μάλιστα, έχει επιχειρήσει να  προσεγγίσει την περιοχή του παλαιού λιμεναρχείου, προκειμένου να μοιράσει νερό και φαγητό στους εγκλωβισμένους κατοίκους.

Tags: