Ακυρώθηκε το ΑΕΛ - Λαμία λόγω των πλημμυρών από την κακοκαιρία Daniel
i

© Λαμία

Ακυρώθηκε το ΑΕΛ - Λαμία λόγω των πλημμυρών από την κακοκαιρία Daniel

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:42 - 08.09.2023

Το προγραμματισμένο φιλικό μεταξύ ΑΕΛ και Λαμίας ακυρώθηκε, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην περιοχή της Μαγνησίας, από την κακοκαιρία Daniel.

ΑΕΛ και Λαμία θέλησαν να εκμεταλλευτούν το διάλειμμα που τους πρόσφεραν τα προκριματικά του Euro, διοργανώνοντας μεταξύ τους φιλικό στην «AEL FC Arena». Όμως, οι πλημμύρες και κατ' επέκταση οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel, εμπόδισαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά η Λαμία ανέφερε στην ανακοίνωση της: «ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΛ -ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας τις προηγούμενες μέρες ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ομάδας μας στη Λάρισα δεν θα πραγματοποιηθεί»

Λαμία για κακοκαιρία Daniel: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων»

Η κακοκαιρία Daniel άφησε πίσω της σημαντικές πληγές! Δυστυχώς, η χειρότερη ήταν ο θάνατος, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα αποτέλεσαν αιτία θανάτου για έξι ανθρώπους, οι οποίοι πνίγηκαν στις πλημμύρες της Μαγνησίας.

Η Λαμία θέλησε να εκφράσει τη λύπη της για τα όσα συνέβησαν, εκδίδοντας ανακοίνωση την Πέμπτη (7/9). Σε αυτή, ο σύλλογος της Φθιώτιδας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ Λαμία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της κακοκαιρίας Daniel που πλήττει τη χώρα μας. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχασαν τις περιουσίες τους και προσπαθούν να ορθοποδήσουν! Η σκέψη μας είναι μαζί τους».