Πήλιος και Αμαράλ στα «ραντάρ» της Λαμίας για τη θέση του αριστερού μπακ
i

© Intime

Πήλιος και Αμαράλ στα «ραντάρ» της Λαμίας για τη θέση του αριστερού μπακ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:35 - 07.09.2023

Δύο περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας της κοιτάζει η Λαμία, η οποία έχει στο στόχαστρο τον Σταύρο Πήλιο και τον Πέδρο Αμαράλ

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει στο τέλος του και οι ομάδες της Super League κοιτάζουν να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες, ενόψει της σεζόν 2023-24. Ανάμεσα τους και η Λαμία, η οποία ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας της. 

Σε πρώτο χρόνο, η ομάδα της Φθιώτιδας κοιτάζει την περίπτωση του Πέδρο Αμαράλ, ο οποίος γνωρίζει τι θα πει Ελλάδα. Ο ίδιος είχε αγωνιστεί το 2019 στον Παναιτωλικό, όπου και δόθηκε δανεικός από την Μπενφίκα Β'. 

Ο Πορτογάλος μπακ έμεινε ελέυθερος από την Αλ Χαλίτζ επομένως αποτελεί ενδιαφέρουσα λύση, από οικονομικής σκοπιάς. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Αμαράλ αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της άμυνας, εντούτοις μπορεί να παίξει επίσης και ως σέντερ μπακ. 

Στο κάδρο και ο Πήλιος

Σε δεύτερο χρόνο, η Λαμία κοιτάζει και την περίπτωση του Σταύρου Πήλιου, ο οποίος ανήκει τη δεδομένη στιγμή στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός αποκτήθηκε από την Ένωση τον περασμένο Ιούλιο, δίχως όμως να έχει πραγματοποιήσει εμφάνιση. 

Όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, επομένως η παραμονή του στην Ένωση φαντάζει δύσκολη. 

Παπαϊωάννου: «Υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, αλλά θα πρέπει πρώτα ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:30 - 07.09.2023

Παπαϊωάννου: «Υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, αλλά θα πρέπει πρώτα ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ»

Μετά τον Καρλίτος, η Λαμία θέλει να πραγματοποιήσει ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» με τον Άλαν Τζαγκόεφ, ωστόσο σύμφωνα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου το μεγάλο ρόστερ της ομάδας ίσως επηρεάσει τα δεδομένα.

Με δεδομένο πως τα 24ωρα μέχρι τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου κυλούν, δεν αποκλείεται η Λαμία να ολοκληρώσει άμεσα μία μεταγραφή.