Παπαϊωάννου: «Υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, αλλά θα πρέπει πρώτα ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ»

Άλαν Τζαγκόεφ

i

© Intime

Παπαϊωάννου: «Υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, αλλά θα πρέπει πρώτα ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 12:30 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 07.09.2023

Μετά τον Καρλίτος, η Λαμία θέλει να πραγματοποιήσει ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» με τον Άλαν Τζαγκόεφ, ωστόσο σύμφωνα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου το μεγάλο ρόστερ της ομάδας ίσως επηρεάσει τα δεδομένα.

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η Λαμία έκανε το «μπαμ» κι ανακοίνωσε τον Καρλίτος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Συγκεκριμένα, ο Άλαν Τζαγκόεφ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, μετά τη θητεία του στην Ρούμπιν Καζάν και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικές μέρες στην πατρίδα του, μίλησε για το μέλλον του και για τις πιθανότητες να γίνει συμπαίκτης με τον Ζόραν Τόσιτς. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει. Όταν τελείωσε η σεζόν είχα πολλά τηλεφωνήματα, για παράδειγμα από την Τουρκία. Είναι πιθανό να παίξω μαζί με τον Ζόραν Τόσιτς. Είναι νωρίς να πούμε, αλλά τα πάντα είναι πιθανά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτό το μεταγραφικό σενάριο, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκε στο LamiaPolis 87,7 κι αποκάλυψε πως υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, ωστόσο το υπεράριθμο ρόστερ του συλλόγου ίσως επηρεάσει την εξέλιξη της μεταγραφής. «Υπάρχει ο Τζαγκόεφ. Πάνω από όλα το θέμα είναι να μπορεί ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ. Ήδη αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα, γιατί είναι ποδοσφαιριστές στη Λαμία που δεν χρησιμοποιούνται και ψάχνουν να βρουν ομάδα, γιατί έχουμε υπεράριθμους στα αποδυτήρια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας.

Όπως είναι λογικό, εάν η Λαμία καταφέρει να κλείσει αισίως τον Τζαγκόεφ θα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφική κίνηση. Στην πολυετή του καριέρα, ο 33χρονος Ρώσος διεθνής έχει πραγματοποιήσει 397 συμμετοχές με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με απολογισμό 77 γκολ και 93 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 59 ματς με το εθνόσημο.