Τέλος ο Ντε Βινσέντι από τη Λαμία
i

©lamia.fc

Τέλος ο Ντε Βινσέντι από τη Λαμία

Sportal newsroom 16:44 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 31.08.2023

Η Λαμία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του στον Ιωνικό.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τη Λαμία ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League 2 για λογαριασμό του Ιωνικού.  

Ο Ντε Βινσέντι με τη φανέλα των «κυανόλευκων» αγωνίστηκε 29 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Ο Αργεντίνος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των ΑΠΟΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό, Αλ Σαμπάμπ, Σαμπάμπ Αλ Αχλί, Καλαμάτα και Εξουρσιονίστας.  

Aποσύρθηκε ο Γκαζαριάν - Ξεσπά σε λυγμούς στο αντίο του από την ενεργό δράση(vid)
REST OF THE WORLD

14:02 - 31.08.2023

Aποσύρθηκε ο Γκαζαριάν - Ξεσπά σε λυγμούς στο αντίο του από την ενεργό δράση(vid)

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Γκεβόρκ Γκαζαριάν, με τον 35χρονο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να το ανακοινώνει μέσω του επίσημου λογαριασμού του, μέσω ενός βίντεο που τον δείχνει να ξεσπά σε λυγμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 34χρονο επιθετικό, Tomas De Vincenti. Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».