Aποσύρθηκε ο Γκαζαριάν - Ξεσπά σε λυγμούς στο αντίο του από την ενεργό δράση(vid)

Γκαζαριάν

i

©intime

Aποσύρθηκε ο Γκαζαριάν - Ξεσπά σε λυγμούς στο αντίο του από την ενεργό δράση(vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:02 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 31.08.2023

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Γκεβόρκ Γκαζαριάν, με τον 35χρονο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να το ανακοινώνει μέσω του επίσημου λογαριασμού του, μέσω ενός βίντεο που τον δείχνει να ξεσπά σε λυγμούς.

O πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αλλά και των Λαμία και Κέρκυρας, Γκεβόρκ Γκαζαριάν, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση μετά από 17 χρόνια στο επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, έχει ανεβάσει σχετικό βίντεο στο οποίο ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας για την απόφαση του, αλλά και την πορεία του συνολικά στο ποδόσφαιρο.

Η ελληνική περιπέτεια του Γκαζαριάν ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Αρμένιος άφησε την Ουκρανική Μέταλουργκ για τον Ολυμπιακό. Ήρθε ως ελεύθερος στους «Πειραιώτες» και κατέγραψε μαζί τους μόλις 7 συμμετοχές, στις οποίες μοίρασε δύο ασίστ, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Μετά από ένα μόλις εξάμηνο, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κέρκυρα, με την οποία πέτυχε ένα γκολ σε 8 συμμετοχές.

Συνέχισε την καριέρα του στην Πορτογαλία με την Τσάβες και το 2019 πήγε στην Κύπρο για την ΑΕΛ Λεμεσού. Τη σεζόν 2020-2021 επέστρεψε στα ελληνικά γήπεδα για λογαριασμό της Λαμίας, στην οποία αγωνίστηκε επτά φορές. 

Τελευταία ομάδα της καριέρας του, η Αραράτ της Αρμενίας, ομάδα που αντιμετώπισε το φετινό καλοκαίρι και απέκλεισε ο Άρης στα προκριματικά του Conference League. Οι Θεσσαλονικείς, μπορεί να έβγαλαν τον Γκαζαριάν και τη παρέα του εκτός συνέχειας, όμως στη συνέχεια γνώρισαν τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου στην διαδικασία των penalties, παρά την νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».