Με τον κόσμο του κόντρα στην Κηφισιά ο Ατρόμητος
i

© Intime

Με τον κόσμο του κόντρα στην Κηφισιά ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:36 - 30.08.2023

Την υποστήριξη των φιλάθλων του θα έχει στη Λαμία ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να διαθέτει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Κηφισιάς.

Να επιστρέψει δυναμικά μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει ο Ατρόμητος, ο οποίος ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων, μετά το «ναυάγιο» για τη Ριζούπολη, μετακομίζει προσωρινά στην έδρα της Λαμίας, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το γήπεδο στην Καισαριανή.

Ο κόσμος των Περιστεριωτών αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Φθιώτιδας, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Κόουλμαν. Μέσω ανακοίνωσης, ο Ατρόμητος έθεσε σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι εν όψει του προσεχούς αγώνα στη Λαμία κόντρα στην Κηφισιά (1/9, 21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, θα είναι ανοικτή η θύρα 4 του γηπέδου «Αθανάσιος Διάκος» για τους μεμονωμένους φιλάθλους μας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10 ευρώ. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων μας, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο ΔΑΚ Λαμίας και τονίζεται ότι απαιτούνται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση του εισιτηρίου (Ταυτότητα και Αριθμός ΑΜΚΑ)».