Παίκτης του Ιωνικού κι επίσημα ο Κότνικ

Μάτιτς Κότνικ

i

© Ionikos FC

Παίκτης του Ιωνικού κι επίσημα ο Κότνικ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:10 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 23.08.2023

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ιωνικός γνωστοποίησε την απόκτηση του έμπειρου Σλοβένου τερματοφύλακα, Μάτιτς Κότνικ.

Ο Μάτιτς Κότνικ είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ιωνικού και με τη... βούλα!

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου τερματοφύλακα, για τον οποίον δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου και Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: 

Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάτιτς Κότνικ. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Κατάγεται από την Σλοβενία, έχει ύψος 1,90μ. και διαθέτει τεράστια εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την NK Dravograd της πατρίδας του και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Publikum Celije, ND Dravinja. 

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανιωνίου, μένοντας στην ομάδα για τρία χρόνια. Με τα κυανέρυθρα έγραψε 83 εμφανίσεις με 32 clean sheets. Ακολούθησε μια σεζόν στην Ιταλία και στην Μπρέσια, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2021 για τον Βόλο, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι προ μηνών. 

Ο Κότνικ διαθέτει παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας και της Ελλάδας, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του. Μάτιτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

Σε ότι αφορά το μη αγωνιστικό κομμάτι, ευθεία επίθεση προς τον Δήμο Νικαίας για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Ιωνικός. Σχεδόν έναν μήνα μετά την πρώτη κρούση, η ομάδα της Νίκαιας με ανακοίνωσή της τόνισε τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον αγωνιστικό χώρο,

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Για ακόμη μια φορά αναγκαζόμαστε να πούμε τα ίδια, διότι φαίνεται πως μάλλον όσα είπαμε δεν έγιναν αντιληπτά. Το γήπεδο κιτρινισμένο, με λακκούβες και πολλά άλλα προβλήματα. Ο ανάδοχος εργολάβος (κύριος Καρνομουράκης) διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να έχει προσωπικό για να το συντηρήσει γιατί είναι απλήρωτος από το Δήμο. Ο Δήμος μας ενημερώνει μέσω της κυρίας Καπίρη, αλλά και του κυρίου Αντωνάκου και του κυρίου Μπακατσέλου ότι ο εργολάβος είναι πληρωμένος. 

Και στη μέση από αυτό το πινγκ πονγκ ανευθυνότητας και υποκρισίας ο Ιωνικός που αν σήμερα έπρεπε να παίζουμε στην Super League 1, θα έψαχνε να βρει έδρα. Το ότι υποβιβαστήκαμε κατηγορία δηλαδή σημαίνει πως δεν πρέπει το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για την ομάδα μας; Κύριοι τα μεγάλα λόγια τέλος! 

Δεν μπορείτε να παίζετε με την ομάδα για τα μικροσυμφέροντά σας, δεν μπορεί ο Δήμος να γίνεται έρμαιο του αναδόχου και φυσικά δεν μπορεί ο ανάδοχοςε σκοπό το υπερκέρδος να κοροϊδεύει τον Δήμο και πάνω από όλα την ομάδα μας. Καλές οι ανακοινώσεις, καλές οι μελέτες και οι αναλύσεις των γεωπόνων, αλλά πάνω απ’ όλα υπάρχει η εικόνα του γηπέδου της Νεάπολης και αυτή είναι απογοητευτική για τα δικά μας στάνταρ. 

Ανακοίνωσε Ιγκλέσιας ο Ιωνικός
SUPER LEAGUE 2

16:42 - 31.07.2023

Ανακοίνωσε Ιγκλέσιας ο Ιωνικός

Μετά από μια «γεμάτη» θητεία στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ματίας Ιγκλέσιας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό, με τους Νικαιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Όπως και για τα στάνταρ κάθε κανονικής, επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Ιωνικό και τον κόσμο του. Ήμασταν εδώ πριν από εσάς και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά από εσάς. Η κοροϊδία και από τις δύο πλευρές τέλος… Το γήπεδο πρέπει να είναι τέλειο και θα είναι τέλειο!»