Από τον Ολυμπιακό στον Αστέρα Τρίπολης ο Σουρλής!

Από τον Ολυμπιακό στον Αστέρα Τρίπολης ο Σουρλής!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:48 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 22.08.2023

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζεται να γίνει ο Βασίλης Σουρλής, με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να συνεχίζει να κρατάει τα δικαιώματα του.

Ο Ολυμπιακός δεν καλείται να διαχειριστεί μόνο τις αφίξεις στον Πειραιά, αφού στο portfolio του βρίσκονται και οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Στη δεύτερη κατηγορία θα βρίσκεται ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αρκαδία. 

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός μέσος αναμένεται να αποτελέσει μέλος του Μίλαν Ράσταβατς, με τους «ερυθρόλευκους» να τον παραχωρούν δανεικό στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό συμβαίνει, μάλιστα, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του από την Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία επίσης ειχε πάει με μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως με την πρώτη ομάδα ο Σουρλής αγωνίστηκε συνολικά σε 15 παιχνίδια.

«Φουλάρει» για φορ και εξτρέμ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο μεταγραφικό κομμάτι, βάζοντας νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε δει ακόμη να αγωνίζονται, όπως ο Μπρίνιτς με τον Έσε, αλλά και ο Πορόζο. Ο Σκάρπα κόντρα στον Πανσερραϊκό έκανε το ντεμπούτο του, συστήθηκε, καλείται τώρα να βοηθήσει και με την Τσουκαρίτσκι, το βράδυ της Πέμπτης. Η ομάδα αγωνιστικά εκεί εστιάζει, αλλά ο Αντόνιο Κορδόν, οι συνεργάτες του και τα στελέχη των Πειραιωτών, «καίγονται» για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Στην Αργεντινή θεωρούν τελειωμένο το θέμα του Ορτέγα και αναμενόταν η άφιξή του στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» για την ώρα να μην επιβεβαιώνουν κάτι…

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός ρίχνει όλο του το βάρος στην απόκτηση φορ και εξτρέμ. Περιπτώσεις όπως αυτές των Ράφα Μιρ, Μπογέ και Καστιγέχο, είναι όντως υπαρκτές, αλλά με διαφορετικές δυσκολίες η καθεμία. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, αλλά η αλήθεια είναι πως από την άλλη, τέτοιες κινήσεις δεν μπορούσες να τις κάνεις νωρίτερα.

Ο Ράφα Μιρ έπαιξε για παράδειγμα και μάλιστα σκόραρε το βράδυ της Δευτέρας, για το ισπανικό πρωτάθλημα. Θέλει να αγωνίζεται περισσότερο και ψάχνεται, αλλά δεν έχει μόνο τον Ολυμπιακό που δείχνει ενδιαφέρον, κάθε άλλο… Για τον Μπογέ τα ποσά που ακούγονται «ζαλίζουν», αλλά το ζήτημα για τον Ολυμπιακό είναι πως θέλει να τελειώσει σύντομα.

Όπως έχουμε τονίσει, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, ακόμη και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Κεφάλαια όπως τον Ελ Αραμπί, Καμαρά, Φορτούνη και ίσως κάποιου άλλου, είναι ανοιχτά προς συζήτηση. Στα μάτια των Πειραιωτών, όμως, αυτή τη στιγμή προέχουν τα ματς με την Τσουκαρίτσκι και πως η ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι ένα ματς «παγώνει» τις εξελίξεις, άλλωστε δύο παίκτες (Σκάρπα και Έσε) ήρθαν την ημέρα που η ομάδα έπαιζε την πρόκρισή της κόντρα στην Γκενκ στο Βέλγιο. Τρέχουν πολλά θέματα παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» και το μόνο σίγουρο, είναι πως το ρεπορτάζ θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και νέες αφίξεις…