Ρώτησε ξανά για Μιρ ο Ολυμπιακός - Δεν δείχνει «ζεστός» ο παίκτης

Ράφα Μιρ

Ρώτησε ξανά για Μιρ ο Ολυμπιακός - Δεν δείχνει «ζεστός» ο παίκτης

Δημήτρης Χούπης 12:16 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 22.08.2023

Ο Ολυμπιακός επανάφερε το όνομα του Ράφα Μιρ στο προσκήνιο για τη θέση του κεντρικού επιθετικού, ωστόσο φαίνεται ότι ο παίκτης δεν τρελαίνεται στην ιδέα να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του κεντρικού επιθετικού, παρά την απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Καμπί. Ένα όνομα το οποίο έχει στη λίστα του η ελληνική ομάδα είναι ο Ράφα Μιρ. Ένας παίκτης που και στις αρχές του καλοκαιριού είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων». 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λοιπόν, όταν η Σεβίλλη είχε έρθει στην Ελλάδα για το Super Cup, είχαν κάνει τραπέζι στις δύο ομάδες, είχε ρωτήσει τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου για τον 26χρονο φορ. 

Ωστόσο φαίνεται ότι ο Ισπανός κεντρικός επιθετικός δεν τρελαίνεται στην ιδέα να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στη Super League

Ο Ολυμπιακός εκτός όσον αφορά τη θέση του κεντρικού επιθετικού, έχει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον Αχμέτ Χασάν,  ενώ απέκτησε τον Αγιούμπ Ελ Καμπί ως ελεύθερο. Παρόλα αυτά φαίνεται πως θέλουν ακόμα έναν επιθετικό. Μία ακόμα λύση είναι αυτή του Λούκας Μπογέ από την Έλτσε.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα στόχος της Έλτσε είναι να πουλήσουν μερικούς παίκτες μετά τον υποβιβασμό της. Την υπόθεση, σύμφωνα με τους Ισπανούς, μάλιστα την έχει αναλάβει ο Αντόνιο Κορδόν

Την ώρα λοιπόν που ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, το μυαλό των ερυθρολεύκων» είναι στο πρώτο ματς με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία για τα playoffs του Europa League (Πέμπτη 24/8). 

Μετά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας επί της Γκενκ,  οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «κλειδώσει» τους ευρωπαϊκού ομίλους και συγκεκριμένα του Conference League. Στόχος προφανώς όμως είναι να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League.