Στην Κάντιθ τελικά ο Μάξι Γκόμες που είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό

Μάξι Γκόμες

i

©Photo by Quality Sport Images/Getty Images

Στην Κάντιθ τελικά ο Μάξι Γκόμες που είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:15 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 22.08.2023

Ο Μάξι Γκόμεθ, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί αρκετά τις πρώτες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου για τον Ολυμπιακό, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Κάντιθ.

Ο Μάξι Γκόμες τελικά θα αγωνίζεται στην Ισπανία και την Κάντιθ την επόμενη σεζόν παρά το έντονο ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ολυμπιακός στην αρχή του μεταγραφικού παζαριού. O Μάξι Γκόμες βρίσκεται στο Κάντιθ προκειμένου να περάσει ιατρικά και εφόσον όλα πάνε καλά θα αγωνίζεται ως δανεικός την επόμενη σεζόν στην ισπανική ομάδα, όπως μεταδίδει ο Μπένι Αρόγιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία η Κάντιθ θα πληρώσει το 50% του συμβολαίου του Ουρουγουανού διεθνή. Πέρα από τον 27χρόνο σέντερ φορ από την ομάδα της Τραπεζούντας έχει αποχωρήσει και ο Σιώπης με προορισμό την Κάρντιφ στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Ολυμπιακός πάντως εδώ και καιρό φαίνεται να έχει αφήσει την περίπτωσή του έχοντας στραφεί αρχικά στην περίπτωση του Ελ Καμπί, ενώ μετά την απόκτηση του Μαροκινού πλέον ενδιαφέρεται για τις δύσκολες περιπτώσεις των Ράφα Μιρ και Λούκας Μπογιέ.

Ο Γκόμες την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τράμπζονσπορ μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη. Αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια πετυχαίνοντας 7 γκολ, ενώ είχε και 6 ασίστ.