Ο Ολυμπιακός βάζει στο τραπέζι τον Ζινκερνάγκελ για να πάρει φθηνότερα τον Μάξι Γκόμες

Ο Μάξι Γκόμεζ και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

i

© Intime & Google

Ο Ολυμπιακός βάζει στο τραπέζι τον Ζινκερνάγκελ για να πάρει φθηνότερα τον Μάξι Γκόμες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:27 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 29.06.2023

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει στην εξίσωση τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ όσον αφορά τις συζητήσεις με την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να πληρώσει λιγότερα χρήματα για τη απόκτηση του Μάξι Γκόμες.

Σε μεταγραφικό κλοιό βρίσκεται ο Ολυμπιακός ο οποίος ψάχνει τους παίκτες που θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει δυναμικά την επόμενη σεζόν, με τον Αντόνιο Κορδόν ωστόσο να μη βιάζεται. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν φαίνεται να είναι και αυτό του Μάξι Γκόμες, με την ομάδα του να θέλει να ξεφορτωθεί το «βαρύ» του συμβόλαιο.

Στο τραπέζι ο Ζινκερνάγκελ για... έκπτωση στον Γκόμες

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Τουρκία, οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν την πόρτα της Τραμπζονσπόρ για την περίπτωση του σέντερ φορ και η απάντηση από την ομάδα της Τραπεζούντας ήταν πως θέλει μίνιμουμ 5.000.000 ευρώ για να τον δώσει. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/6), λοιπόν, ο δημοσιογράφος Κέβιν Σοβάτζ ήρθε να προσθέσει μία νέα παράμετρο στις συζητήσεις με τον σύλλογο της Super Lig και αυτή έχει να κάνει με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο της Τραμπζονσπόρ (σ.σ. φαίνεται να έκανε και προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ) και αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά σύμφωνα με τον ρεπόρτερ., ο οποίος υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα τον βάλει στο τραπέζι. 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Σόβατζ, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να προτείνουν στην Τραμπζονσπόρ την παραχώρηση του Ζινκερνάγκελ, προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να μειώσουν τη ρήτρα του Μάξι Γκόμες.