Γαλλικές «σειρήνες» για τον Ρέαμπτσιουκ

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

©Intime

Γαλλικές «σειρήνες» για τον Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Χούπης 19:15 - 28.06.2023

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η Λιλ και η Ναντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τη φετινή χρονιά. Δύο σύλλογοι πάντως είναι η Λιλ και η Ναντ. Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα οι δύο ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Μολδαβού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να ενισχυθούν σε αυτή τη θέση και ο 25χρονος είναι μία λύση. Το κόστος του μάλιστα είναι περίπου στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Αυτές δεν είναι οι μόνες γαλλικές ομάδες που ήθελαν να αποκτήσουν τον Μολδαβό. Τον Ιανουάριο τόσο η Μονπελιέ όσο και το Στρασβούργο είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. 

Αρχικά η Μονπελιέ, όπως αναφέραν γαλλικά δημοσιεύματα, είχε κάνει πρόταση 3.5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό, ο οποίος απάντησε αρνητικά. Αφού δεν ικανοποιούσε τις οικονομικές ανάγκες των «ερυθρολεύκων». Την ίδια ώρα και το Στρασβούργο είχε στη λίστα της τον Ρέαμπτσιουκ. 

Παράλληλα τον Ιανουάριο ο αριστερός μπακ της ελληνικής ομάδας είχε γίνει πόλος έλξης και ιταλικών ομάδων, αφού η Μπολόνια και η Αταλάντα τον ήθελαν. Τελικά ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο μέτρησε 45 συμμετοχές, πέντε ασίστ και ένα γκολ στο πρωτάθλημα. 

Ο 25χρονος αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2020-21, χρονιά που κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Έκτοτε αποτελεί το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας, με την οποία έχει σηκώσει άλλη μία Super League. ενώ έχει αγωνιστεί και έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδος, τον οποίο έχασε από τον ΠΑΟΚ