«Σε διαπραγματεύσεις ο Ελ Αραμπί με τη φιναλίστ του αφρικανικού Champions League»

Ελ Αραμπί και Γκιγιέρμε

i

© Intime

«Σε διαπραγματεύσεις ο Ελ Αραμπί με τη φιναλίστ του αφρικανικού Champions League»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:35 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 29.06.2023

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φαίνεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ουιντάντ, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του CAF Champions League.

To συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο ο Μαροκινός φαίνεται να έχει αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις με σύλλογο από την πατρίδα του.

Επιστρέφει (;) στην πατρίδα του ο Ελ Αραμπί

Πιο αναλυτικά, δημοσίευμα από Μέσο της χώρας υποστηρίζει πως ο επιθετικός των Πειραιωτών συζητάει με τη Ουιντάντ Καζαμπλάνκας, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει τελικά από τους «ερυθρόλευκους».

Ο εν λόγω σύλλογος, μάλιστα, θα αποτελέσει μία πρόκληση για τον Ελ Αραμπί (αν τελικά καταλήξει εκεί), αφού φέτος έφτασε μέχρι και τον τελικό του CAF Champions League. Εκεί - σε διπλά ματς - έφτασε κοντά στην κατάκτηση, όμως με συνολικό σκορ 3-2 έχασε το τρόπαιο από την αιγυπτιακή Αλ Αχλί.σθπ 

Ο 36χρονος αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ιστορία των Πειραιωτών, αφού αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Με την ομάδα σημείωσε 200 εμφανίσεις και σε αυτές πέτυχε συνολικά 88 γκολ και 24 ασίστ. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα τέρματα του ήταν εκείνο κόντρα στην Άρσεναλ, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ιστορική πρόκριση στο «Emirates».

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο ίδιος βρέθηκε πίσω στην κούρσα των σέντερ φορ, αφού τη φανέλα βασικού πήρε ο Σεντρικ Μπακαμπού, ο οποίος, μάλιστα, αποτέλεσε τον κορυφαίο σκόρερ της Stoixman Super League