Όλα ανοιχτά και για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

© Tourette Photography

Όλα ανοιχτά και για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 22:45 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 28.06.2023

Η απόφαση για τον Κίτσο, ο Ραμόν και τα νέα δεδομένα για τον Ρέαμπτσιουκ.

Ο Αντόνιο Κορδόν προτιμά να παραμένει στη… σκιά, θέματα που τρέχουν με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού να μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το ξεκαθάρισε στην παρουσίασή του. Προφανώς κι έχει φανεί από την ως τώρα «ερυθρόλευκη» διαδρομή του. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής πάντως, παραμένει ήρεμος και πιστεύει πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ένα θέμα που είναι ανοιχτό, είναι αυτό του αριστερού μπακ. Η πρώτη εξέλιξη της ημέρας, έχει να κάνει με τον Φώτη Κίτσο. Για τον νεαρό μπακ υπήρχε η αίσθηση πως θα «τεσταριστεί» στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, από 5 ως 19 Ιουλίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού πάρθηκε η απόφαση, μετά την Ομόνοια, να μετακομίσει στο Βόλο.

Στο Ρέντη αυτή τη στιγμή, υπάρχει ο Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος ήρθε τον Γενάρη στον Ολυμπιακό και είναι ένα στοίχημα. Θεωρητικά, δεν προκύπτει θέμα αποχώρησή του. Για την ώρα… Πιάνει θέση ξένου ωστόσο, αυτό μπορεί στο τέλος των μεταγραφών να παίξει το ρόλο του, να μετρήσει.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του αριστερού μπακ, θα τις κρίνει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για τον Μολδαβό αμυντικό, στο εξωτερικό τονίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι διεθνής, παίζει συνεχόμενα, έχει γεμάτες χρονιές, όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους. Επίσης, πρόκειται για παίκτη που ο Ολυμπιακός δεν ζητάει και… τρελά ποσά.

Μπορεί να καλυφθεί και είναι μια περίπτωση που έχει στο μυαλό του για τα καλά ο Αντόνιο Κορδόν. Εδώ και καιρό μάλιστα, απ’ όταν ανέλαβε. Δεν είναι και τυχαίο πως στην Ισπανία πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά για τον Αάρον Μάρτιν, τον 26χρονο αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Μάιντς, αλλά… Ο Ισπανός μπακ έχει τα στοιχεία που αρέσουν στους «ερυθρόλευκους», αρέσκεται στο να ανεβαίνει, να παίζει επιθετικά, κάτι που επιθυμεί και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τέτοιο στυλ. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως από τη Γερμανία, λένε πως ο παίκτης τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Βέρντερ Βρέμης! Και την ίδια ώρα; Πως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Τζένοα!

Γίνεται… τζόγος, μεταγραφική περίοδος είναι, αλλά όπως φαίνεται το θέμα του αριστερού μπακ θα είναι στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, στο επόμενο διάστημα.