Κάτι που λίγοι κατάλαβαν για τη συνδρομή Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

Βαγγέλης Μαρινάκης/ ©Intime

Κάτι που λίγοι κατάλαβαν για τη συνδρομή Μαρινάκη

Διονύσης Βερβελές 12:38 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 28.06.2023

Τα 36,5 εκατ. ευρώ και η εξέλιξη των στελεχών που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πολλά να πει, στην παρουσία των Κορδόν και Μαρτίνεθ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκκρεμούσε άλλωστε αυτή η συνέντευξη, με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να δίνει το στίγμα του για πολλά. Διαβάσατε αναλυτικά από χθες στο Sportal τα όσα υποστήριξε ο ηγέτης των Πειραιωτών, για τον οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε κάτι ακόμη. Έγινε μια ανάλυση των οικονομικών δεδομένων. Πόσο κόστισαν για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια παίκτες και προπονητές ανά σεζόν.

Ένα στοιχείο, όμως, που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, είναι το ποσό που έχει βάλει μέσα σε δώδεκα μήνες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω μετοχικών αυξήσεων. Αυξήσεων που καλύπτει ο ίδιος. Στα 36.500.000 ευρώ ανέρχεται αυτό το ποσό, με στόχο να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός που σε αυτό το διάστημα για παράδειγμα, δεν είχε έσοδα από παρουσία του στο Champions League. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ήταν πάντα δίπλα όποτε χρειάστηκε και έβαλε έτσι ένα ποσό πολύ μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει και στα στελέχη που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έγινε αναλυτική αναφορά, αλλά αν δει κανείς πόσα είναι, θα καταλάβει κι εδώ πολλά, για το ρόλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εξέλιξή τους. Ο Θοδωρής Γιαννίκος, η Λίνα Σουλούκου, είναι δύο στελέχη που ξεχώρισαν στους «ερυθρόλευκους». Ο πρώτος συνεχίζει στην FIFA εδώ και χρόνια, ενώ η κα. Σουλούκου, είναι εδώ και λίγο διάστημα στη Ρόμα. Σε άλλο πόστο, βρίσκουμε τον Φρανσουά Μοντέστο στη Μόντσα και τον Κούλη Δουρέκα στην Νότιγχαμ Φόρεστ. 

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 27.06.2023

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»

Όπως δήλωσε στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει ένα βίντεο με όλα τα διαιτητικά λάθη εναντίον του την περασμένη χρονιά.

Από τον Ολυμπιακό στο αγγλικό πρωτάθλημα, βρέθηκε και ένας αναλυτής, ο Αντώνης Λεμονάκης. Στο πλευρό του Μάρκο Σίλβα από την πρώτη στιγμή, ο Έλληνας αναλυτής κάνει τη δική του καριέρα. Όλοι οι παραπάνω, πέρασαν με επιτυχία από τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια επί προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και φυσικά, δίνουν το παράδειγμα και παράλληλα τον οδηγό, για να ακολουθήσουν και άλλοι στο μέλλον. Αυτό άλλωστε είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο…